Programe detox de la RawCoco

Detoxul este o dieta foarte complexa prin care o persoana reuseste sa elimine toxinele din organism. In mare parte, programele de detox au in vedere stilul alimentar si mai exact consumarea unor alimente specifice, alimente din compusi naturali care prin ingredientele pe care le contin ajuta la eliminarea toxinelor. De regula, acum, primavara, este momentul potrivit pentru a alege un program de detox.

detox

Exista extrem de multe site-uri care iti vor pune la dispozitie cure complete de detox, cure si pentru cei neexpiremntati, insa si pentru cei care au mai tinut program de detox inainte. Rawcoco.ro este un asemenea site de unde pe langa faptul ca veti afla foarte multe lucruri despre detox cum sunt si informatiile de pe acest link: http://www.rawcoco.ro/detox/ , veti putea si comanda sucuri pentru detox si mancare raw vegan care sa va ajute sa aveti o alimentatie corecta.

Dietele detox reusesc sa ajute de multe ori si la vindecarea unor probleme de sanatate, probleme precum:

 • Lipsa de energie
 • Oboseala cronica
 • Nivel ridicat de stres
 • Balonare si constipatie
 • Indigestie si flatulenta
 • Tranzit intestinal lent
 • Flora intestinala slaba
 • Kilograme in plus
 • Alergii
 • Dureri de cap si dificultati de concentrare
 • Stari depresive

Probleme de sanatate pe care detoxul le poate vindeca sunt de foarte multe feluri, de la oboseala sau stari depresive pana la reactii fizice si de aceea beneficiile detox pot fi in registre foarte diferite.

Principalul lucru pe care ar trebui sa il ai in vedere atunci cand vrei sa incepi un program de detox este extrem de simplu. Tot ce iti trebuie este dedicare 100%. Este un proces destul de dificil, un proces care presupune foarte multa rabdare si foarte multa implicare si de aceea este posibil ca rezultatele sa nu fie vizibile imediat.

La fel de important este si faptul ca toate produsele consumate pe parcursul detox-ului sa fie 100% naturale, asa cum le gasiti si pe rawcoco.ro. In detox nu trebuie sa apara niciun produs pasteurizat, niciun element procesat. Din contra, ar fi extraordinar de bine daca aceste cure vor fi insotite de niste exercitii usoare pentru a sustine corpul in eliminarea toxinelor. Specialistii sustin ca si tehnicile de relaxare ale corpului sunt bune pentru ca ajuta la crearea unui echilibru intre minte si corp si astfel vei simti rezultate pozitive atat la nivel fizic, cat si la nivel psihic.

Extrem de multe persoane isi doresc sa parcurga un program de detox, dar de cele mai multe ori, sursa de informare ramene internetul. Trebuie sa stiti ca nu toate site-urile si persoanele care ofera sfaturi sunt si in masura de a oferi sfaturi. O persoana care este in masura sa ofere sfaturi este Anca Alungulesei, cofondatoarea RawCoco si autoarea cartii “Sanatate la Pahar”, carte pe care o puteti gasi tot pe rawcoco.ro.

Ideala este apelarea la niste persoane specializate in realizarea acestui procedeu, astfel incat intregul parcurs sa fie unul cat se poate de sanatos. Aceste cure sunt gandite astfel incat sa cuprinda produse realizate exclusiv din ingrediente complet naturale si sa ajute cu adevarat la procesul de detoxifiere, fara insa a dezechilibra organismul celui care le incearca. O astfel de cura corespunzator gandita si compusa poate avea rezultate benefice surprinzatoare pentru cei care simt nevoia unui detox complet al organismului din cand in cand.

 

Be the first to comment on "Programe detox de la RawCoco"

Leave a comment