Public și designeri încântați de prezența la Kasta Morrely FashionWeek 2016

În perioada 10-12 noiembrie, la Centrul de Evenimente AGORA Iași, protipendada Iașului și a altor zone importante ale României s-a reunit pentru a urmări ediția toamnă/iarnă a Festivalului Internațional Kasta Morrely Fashion Week 2016.

Festivalul a aniversat 10 ani de la legalizarea ocupației de Manechin mulțumită proiectului de cercetare ieșean Kasta Morrely.

Organizatorii au fost complimentați și de către designerii români și străini care nu au mai fost prezenți la alte ediții Kasta Morrely Fashion Week. Aceștia au fost impresionați de faptul că în fiecare seară toate locurile din public au fost ocupate de la începutul și până la sfârșitul spectacolului. Cu toții au spus că nu se așteptau să găsească un nivel highclass atât de înalt la Iași și acest oraș cu adevărat își merită titulatura de capitală a modei. Încântarea reprezentanților
Centrului de Evenimente AGORA din Iași a fost deosebită și prin faptul că au văzut pentru prima dată parcarea ocupată trei seri la toată capacitatea ei foarte mare.

Pe podiumul festivalului Kasta Morrely Fashion Week și-au prezentat noile colecții designeri de renume din Azerbaijan, Bulgaria, Grecia, Liban, Moldova, Muntenegru, Olanda, Portugalia și România.
În deschiderea Festivalului Kasta Morrely Fashion Week Primarul Iașului domnul Mihai Chirica a felicitat inițiativa organizatorilor și a declarat că vrea să reînvie tradiția de mondenitate care a statuat Iașul ca prima capitală culturală a României.

Festivalul a prezentat în deschidere, conform tradiției, ultima colecție ADDY VAN DEN KROMMENACKER, Designer al Casei Regale a Olandei, intitulată „Forest”. În cadrul Galei Premiilor în Industriile Creative, ediția a III-a, Addy van den Krommenacker a primit trofeul și titlul „Designer de Onoare al Festivalului Kasta Morrely Fashion Week”.

MERLINA & TINA FASHION DIN BULGARIA a prezentat o colecție spectaculoasă din cadrul Sofia Fashion Week 2016. La colecție s-a lucrat doi ani de zile, fiind realizată din pene naturale de rață neagră, lebădă, păun și alte păsări rare.

După ce a făcut senzație în luna septembrie la Dubai, CASA DE BLĂNURI ADIS EFFECT BY ADRIANA MÂNDREANU a lansat la Kasta Morrely Fashion Week colecția toamnă-iarnă 2016-2017. Ținutele de o frumusețe unică au fost realizate în atelierele proprii din blănuri de vulpe argintie, nurcă, enot sau în combinații de piele cu blană.

Designerul VICTORIA SAVA din București a revenit pe podiumul de modă ieșean pentru lansarea noii sale colectii. Ținutele au fost realizate în culori solide, uni, reci, iar aplicațiile 3D au subliniat, spre încântarea publicului, linia elegantă.

Într-un moment încântător de Teatru de Modă mini-manechinele Programului de Leadership pentru copii Kasta Morrely Kids au prezentat colecția de sezon NAN BY DANINA LINE. Începand cu anul 2014, Danina Line este singurul producător român care deține licența de a produce hăinuțe Disney.
Prima seară a Festivalului Kasta Morrely Fashion Week s-a încheiat cu celebrul designer din Azerbaijan, doctor în arte GULNARA KHALILOVA.

Astfel, după prezentări de modă realizate cu succes în Rusia, Marea Britanie, Egipt, Turcia, China, unde a fost laureată cu cele mai mari premii, Gulnara Khalilova a încântat publicul ieșean, pentru prima dată în România, cu o colecție inspirată de motivele tradiționale.

Ediția toamnă/iarnă a Kasta Morrely Fashion Week a continuat cu încă două seri spectaculoase prin colecțiile designeriilor români și internaționali prezentate pe scenă, cât și prin invitații de marcă prezenți în public.

Organizator: Asociația culturală Kasta Morrely
Co-Organizator: Primăria Municipiului Iași
Partener Principal: BETTY ICE
Fotograf oficial: Marooni
Partener media principal: AGERPRES
Parteneri: Stra-Rom, Kolos Group, Giorgio Graesan by Decor Line
Hairstyle cu produsele: Z.One Concept, Make-up: Victoria Terenti Beauty Schoolwww.facebook.com/KastaMorrelyFashionWeek www.kastamorrelyfashionweek.com

Be the first to comment on "Public și designeri încântați de prezența la Kasta Morrely FashionWeek 2016"

Leave a comment