Puteți deveni extraordinar de eficace cu ‘Ghidul fundamental pentru succes al adolescenților’

Editura ACT și Politon anunță apariția volumului ‘Cele 7 obișnuințe ale adolescenților extraordinar de eficace. Ghidul fundamental pentru succes al adolescenților’ în format carte tipărită, audiobook și MP3 download în lectura actorului Răzvan Hîncu.
Cartea lui Sean Covey, un recunoscut autor motivațional, a apărut în octombrie 1998 și a devenit bestseller internațional vândut în peste 5 milioane de exemplare, fiind inclusă și în programa școlară a unor școli americane de prestigiu.

Actualizată pentru epoca digitală, această carte clasică aplică principiile celor 7 Obișnuințe asupra problemelor și deciziilor importante de care adolescenții se izbesc în perioada formării.

Într-un stil distractiv, Sean Covey oferă o abordare simplă pentru a-i ajuta pe tineri să își îmbunătățească imaginea de sine, să construiască prietenii, să își îndeplinească obiectivele, să se înțeleagă cu părinții și să facă față provocărilor moderne precum social media și hărțuirile din mediul online.

Încredințându-i pe adolescenți că nu sunt singuri și că acest volum le poate oferi o busolă cu ajutorul căreia să poată traversa jungla vieții, autorul le trezește interesul prin tehnici de psihologie inversă, descriind în introducere cele 7 obișnuințe ale adolescenților extraordinar de ineficienți. Tonul umoristic rezultat din aparenta seriozitate are efecte mai puternice decât orice morală:

‘ Oricare-ar fi cel mai important lucru din viața ta, nu-l face până când nu ai petrecut destul timp uitându-te la clipuri video cu animale simpatice pe YouTube, până când nu ai trimis multe mesaje pe telefon și până nu ai lenevit. Lasă întotdeauna pe mâine învățatul. Asigură-te că lucrurile amuzante au întotdeauna prioritate față de cele importante’.

Provocant și interactiv, volumul ‘Cele 7 obișnuințe ale adolescenților extraordinar de eficace. Ghidul fundamental pentru succes al adolescenților’ conține multe situații concrete de viață care pot ajuta tinerii să ia decizii mai inteligente, să se înțeleagă mai bine cu părinții, să își depășească dependențele și obișnuințele autodistructive și mai ales să își recapate controlul asupra vieții în această perioadă atât de zbuciumată.

Tehnicile prezentate de Sean Covey au fost validate prin aplicarea în numeroase școli, contribuind la reducerea problemelor pe care această etapă de tranziție către viața adultă le provoacă de obicei.

Be the first to comment on "Puteți deveni extraordinar de eficace cu ‘Ghidul fundamental pentru succes al adolescenților’"

Leave a comment