Radiofrecventa pentru un ten si piele de invidiat

De ce sa alegi terapia cu radofrecventa

Intr-o lume provocatoare, femeile moderne merita toate instrumentele inovatoare de care au nevoie pentru a ramane frumoase pe termen lung, motiv pentru care iti oferim radiofrecventa faciala si corporala.

Cand oboseala, stresul, ingrijorarea si alte urme zilnice apar pe fata, tratamentul facial cu radiofrecventa te va ajuta sa-ti intineresti pielea. Asadar, pielea imbatranita, ridata, lipsita de tonus si stralucire in timp, poate fi ajutata cu aceasta terapie cu rezultate sigure pe termen lung, care ofera rezultate uimitoare in liftingurile moderne.

Aceste tipuri de programe trebuie combinate?

Dupa cum am mentionat mai devreme, aceste procese de modelare a conturului implica o serie de tehnici generale. Cu tehnologia moderna folosita, vei obtine corpul ideal pe care ti-l doresti. Nu implica nicio interventie chirurgicala directa.

In timpul procesului de remodelare corporala cu radiofrecventa, in general, vei ramane relaxat in timp ce vei pierde kilogramele in plus. Dar trebuie sa acordati o atentie deosebita aspectelor mai importante ale acestor procese. Trebuie sa adoptati un stil de viata sanatos, o dieta echilibrata si o dieta foarte atenta. Obtineti un corp ideal cu aceste proceduri si o nutritie adecvata.
radiofrecventa
De asemenea, poti alege ceaiuri care sunt foarte utile pentru slabit, mai ales pentru imbunatatirea tranzitului intestinal. Expertii recomanda ceaiuri naturale, infuzii sau alte produse similare.

Ce trebuie sa mai stii despre aceasta procedura moderna

Dispozitivele bazate pe operare de tip radiofrecventa monopolara au fost, de asemenea, primele care au aparut pe piata. In cazul lor, frecventa radio este furnizata printr-un singur electrod pe piele, cu un alt electrod plasat la o distanta considerabila, de obicei pe spatele pacientului. Radiofrecventa monopolara patrunde mai adanc in derm decat alte tipuri de radiofrecventa si poate ajunge la tesutul adipos pana la o adancime de 20 mm.

La clinica de remodelare corporala Fysiogand poti profita si de radiofrecventa tripolara. Intra pe site sa vezi ofertele!

Be the first to comment on "Radiofrecventa pentru un ten si piele de invidiat"

Leave a comment