Recomandarile specialistilor E-Camere.ro – Minimizarea tentativelor de furt prin instalarea unor camere supraveghere exterior

Infractorii dezvolta constant noi strategii de patrundere prin efractie si jefuirea locuintelor fara a lasa amprente, urme si indicii care sa conduca la prinderea lor. Metodele vechi si noi abordate de acestia pot fi combatute atunci cand se cunoaste modul de actionare al infractorilor pe de o parte, si prin montarea unor camere supraveghere exterior, pe de alta parte.

Unde trebuie instalate camerele de supraveghere pentru exterior?

Stattisticile demonstreaza ca locuintele si proprietatile neasigurate reprezinta o tentantie pentru multi infractori, care pot fi chiar si la prima tentativa de jaf.

Pentru a minimiza tentativele de furt, specialistii recomanda asigurarea proprietatilor prin instalarea unor sisteme de alarma, alaturi de un sistem performant de supraveghere. astfel de camere pot fi instalate:

—In ansambluri rezidentiale — Desi majoritatea blocurilor sunt prevazute cu sistem de interfon si inchidere automata a usii, instalarea unor camere supraveghere exterior sunt utile pentru a descuraja patrunderea persoanelor rau intentionate.

Mai mult, in cazul unui furt sau a unui act de vandalism, dovezile video pot ajuta politia in prinderea rapida a raufacatorilor;

—Camerele supraveghere exterior sunt potrivite si pentru parcari (ale companiilor, ale ansamblurilor rezidentiale etc);

—Hoteluri, restaurante etc: in zilele noastre sunt putine astfel de locatii care sa nu fie asigurate cu un sistem de alarma sau camere video. Aceste camere supraveghere exterior surprind in timp util persoane suspecte care analizeaza exteriorul unei cladiri, iar personalul poate anunta firma de paza si protectie sau chiar reprezantanti ai politiei;

—Companii mici si mari — Indiferent de dimensiunea companiei, protejarea bunurilor si a angajatilor revine angajatorilor. De aceea, masurile de preventie oferite prin prezenta unor camere supraveghere exterior se dovedesc utile de fiecare data;

—Proprietati private, case de vacanta si locuinta personala: tinand cont ca unele proprietati sunt localizate in zone mai putin locuite, pentru a fi cu adevarat locuri de relaxare, acestea deveni rapid o tinta pentru infractori ce analizeaza atent fiecare miscare a proprietarilor.

Chiar daca nu exista numeroase bunuri in interior, daunele provocate de cele mai multe ori (costuri de reparatii) sunt neplacute.

Si in aceasta situatie, camerele de supraveghere au rolul de a descuraja un act de infractionalitate sau de a oferi dovezile necesare pentru identificarea si prinderea infractorilor si pentru recuperarea daunelor provocate.
Costurile de achizitie a unor camere de supraveghere sunt mari?

Contrar parerilor generale, achizitionarea unui sistem performant de supraveghere video nu implica o investie imensa.

Daca in trecute aceste camere erau disponibile si accesibile doar pentru marile companii, acum toate tipurile de clienti (persoane fizice, persoane juridice) pot achizitiona astfel de sisteme, pentru protejarea familiei, a bunurilor si pentru a obtine, in fond, o viata linistita.

Accesand website-ul companiei www.e-camere.ro (Polites Online SRL) veti identifica diferite modele de camere supraveghere exterior, furnizate de producatori consacrati in domeniu, avand preturi accesibile oricarui buget.

Pe langa acest lucru, investitia este una pe termen lung, care isi dovedeste utilitatea, iar pretul ramane doar o coordonata orientativa in alegerea camerelor, alte criterii fiind mult mai relevante cand este vorba de siguranta dumneavoastra.

Puteti intra in legatura cu reprezentantii unuia dintre departamentele relatii clienti, pentru intrebari suplimentare si detaliile de care aveti nevoie:

0767.390.475 — vanzari@e-camere.ro


0765.487.387 — suport@e-camere.ro

Be the first to comment on "Recomandarile specialistilor E-Camere.ro – Minimizarea tentativelor de furt prin instalarea unor camere supraveghere exterior"

Leave a comment