Reinventatorii – Audiobook-ul pe care trebuie să-l asculte orice businessman

Editura ACT și Politon anunță apariția volumului audio Reinventatorii, în lectura actorului Cosmin Șofron.
Cartea lui Jason Jennings, o autoritate incontestabilă în domeniul leadershipului, a apărut pentru prima oară în 2012 și, în foarte scurt timp, a devenit bestseller.
Reinventatorii e o carte destinată corporațiilor și organizațiilor și a fost scrisă după studiul temeinic a mii de companii din toată lumea.
Orice afacere care vrea nu doar să continue să fie prezentă pe piață, dar și să crească trebuie să studieze temeinic această carte, mai ales că i se pun la dispoziție date prețioase, adunate cu trudă, de-a lungul a 10 ani de cercetare și studiu.
Care este secretul succesului unei companii precum Apple și de ce s-a năruit o companie de anvergură cum a fost Kodak?
Răspunul lui Jennings și al echipei sale de cercetători este că unii au îmbrățișat cu entuziasm tema reinventării, în timp ce alții au refuzat-o vehement.


E mai ușor de spus decât de transpus în practică faptul că un business trebuie să se reinventeze pentru o evoluție constantă. Pentru un business local de tipul Nucor, de pildă, reinventarea e o chestiune de bun-sim?.
Jennings, însă, comentează că: ‘… după 10 ani de investigat 100 000 de afaceri globale și de intervievat 5 000 de antreprenori, directori generali și patroni, pot spune cu siguranță că acest bun-sim? este oricum, numai obișnuit nu’.
Prin urmare, adaptarea și continua rebranduire sunt mai grele decât par dar se pare că ele singure sunt soluția longevității unui business.
Cartea apărută la ACT și Politon include multe analize și studii de caz ale unor companii de anvergură, cum sunt, de pildă, KMART și Starbucks dar și alte exemple, ale unor afaceri mici, locale, care au acceptat că trebuie să se reinventeze constant dacă vor să mai fie pe piață.
De la design de interior mai prietenos cu clienții până la o înaltă calitate a produselor, orice companie care vrea să crească trebuie să lase mândria la o parte și să accepte că întotdeauna e loc de mai bine pentru creșterea ei economică.

Be the first to comment on "Reinventatorii – Audiobook-ul pe care trebuie să-l asculte orice businessman"

Leave a comment