Relatia dintre client si o agentie web design: ce sa ceri si ce nu

agentie webdesign

Un site ar trebui sa reflecte calitatile afacerii tale, iar pentru asta exista cateva lucruri pe care sa nu le ceri oamenilor din agentie, pentru ca in final nu va fi vina lor daca site-ul tau nu vin si pierzi multi potentiali clinti. O agentie de web design are experienta in crearea unui site care sa vanda, deci cel mai bine este sa te consulti cu design-erul inainte sa-i ceri sa adauge ceva pe site.

Ce sa nu contina site-ul creat pentru afacerea ta de catre o agentie webdesign?

1.Animatii. Cu siguranta sunt amuzante si facute ca sa atraga, dar nu si daca vorbim despre afacerea ta. Clientii intra pe site si vor sa gaseasca informatii despre produsele sau serviciile care ii intereseaza, nu o animatie care dureaza mult timp sa se incarce. Discuta cu o agentie de web design despre argumentele pro si contra animatiilor.

2.Nu obosi ochiul. Un design simplu poate fi un succes pentru afacerea ta. Foloseste un font simplu si nu pune pe fundal culori sau linii obositoare, pentru ca risti ca vizitatorii sa iasa repede de pe site.

agentie web design agentia de creatie

3.Fa-l usor de navigat. Navigarea pe un site este la fel ca o calatorie pe un drum necunoscut, cu cat este mai usoara, cu atat este mai placuta. Fa in asa fel incat vizitatorii sa ajunga usor la destinatie. Rezista tentatiei creativitatii si nu pune poze sau animatii care sa te duca in alta parte a site-ului.

4.Fa-l cat mai rapid de navigat. Un site ce contine o grafica complicata si multe imagini cere mult timp pentru a se incarca. Un vizitator poate decide intr-o secunda daca merita sau nu asteptarea. Foloseste doar poze care sunt absolut necesare pentru a lasa produsele sa se incarce repede.

5.Nu adauga prea multe detalii. Un site dezorganizat denota o afacere dezorganizata. Atentia la detalii conteaza, iar vizitatorii apreciaza profesionalismul.

Un site nu trebuie doar sa atraga atentia, dar si sa treazeasca interesul si sa ofere o experienta pozitiva. Iar urmatoarele detalii contribuie la seccesul unui site:

1.Homepage. Nicaieri nu-i ca acasa, sentiment care este valabil si in lumea digitala unde cea mai importanta este prima pagina. Cand iti imaginezi cum vrei sa arate prima pagina, tine minte ca prima impresie conteaza. Ai doar cateva secunde pentru a-l face pe vizitator sa ramana pe site.

2.Logo. Lucrurile mici fac diferente mari pe un site, iar logo-ul pe prima pagina cu siguranta asta face. O agentie de web design te va ajuta la crearea logo-ului, daca nu ai deja unul.

agentie webdesign

3.Prezinta-te. Trebuie sa le spui vizitatorilor cine esti si cu ce te ocupi. Odata ce le-ai captat atentia si au ramas pe site, vor dori sa te cunoasca. Cea mai simpla si eficienta metoda este crearea unei pagini separate in care prezinti cateva detalii legate de activitatea ta.

4.Testeaza site-ul. Cand faci prima pagina, nu uita ca este posibil ca ea sa nu se vada la fel pe toate dispozitivele. Este posibil ca un procent considerabil de vizitatori sa fie de pe mobil. Deci verifica intai cum arata prima pagina pe un telefon mobil.

5.Actualizeaza periodic site-ul. Odata ce munca este terminata, vei fi tentat sa lasi site-ul in aceasta forma. Dar la fel ca afacerea ta si site-ul este in continua schimbare. Este o munca in plus, dar trebuie facuta pentru ca vizitatorii sa se intoarca si site-ul sa se incadreze in standardele motorului de cautare.

Cand lucrezi cu o agentie de web design din Bucuresti sau din tara, tine minte ce este important pentru afacerea ta. Un site iti poate creste vanzarile si poate ajunge la multi potentiali clienti.

Un site este ca o carte de vizita, iar agentiadecreatie.ro stie cel mai bine sa puna in lumina valorile afacerii tale prin servicii web design de inalta calitate.

Be the first to comment on "Relatia dintre client si o agentie web design: ce sa ceri si ce nu"

Leave a comment