Remediul natural impotriva celuliti – masaj anticelulitic

masaj anticelulitic
masaj anticelulitic

Vara si-a facut aparitia cu pasi repezi insa inca mai ai ceva timp in care sa te pregatesti pentru iesirile calduroase pe plaja. Lucreaza-ti corpul si scapa e celulita suparatoare cu ajutorul unui masaj anticelulitic.

Te intrebi cum este posibil acest lucru? Citeste in continuare pentru solutia ideala!

Este recomandat sa recurgi la un stil de viata mai sanatos foarte bogat intr-o alimentatie echilibrata. De asemenea, fa cat de mult sport poti! Este si mai indicat sa alegi sedinte de masaj anticelulitic combinate cu sedintele de fitness intense. Sigur vei obtine rezultate uimitoare!

Ce este mai exact acest masaj anticelulitic?

Acest masaj anticelulitic este cunoscut drept cel mai benefic remediul natural de a scapa de coaja de portocala suparatoare. Daca veti apela la aceasta metoda trebuie sa stiti ca grasimile, eliminarea acestora si a celulitei vo fi un proces accelerat.

masaj anticelulitic

Dupa cum bine stiti exista mai multe tehnici care se aplica la nivelul pielii pentru a scapa de aspectul de coaja de portocala. Acestea pot fi organziate in functie de preferintele oricarei cliente, in principal folosindu-se tehnici personalizate, depinzand de la persoana la persoana. Asadar, veti intalni tehnici ce cuprind utilizarea betelor de bambus, dar si miscari de presiune sau lovire a zonei problematice.

Ca orice metoda de remodelare corporala, si acest masaj anticelulitic prezinta o serie de avantaje care sigur te vor face sa iei in considerare recurgerea la acest tip de procedura. Iata beneficiile metodei care te scapa de celulita:

  • Elasticitate a pielii si fermitate crescuta semnificativ;
  • Circulatie sanguina imbunatatita;
  • Toxinele acumulate in organism vor si eliminate rapid;
  • Tonusul muscular va deveni din ce in ce mai felxibil.

Mai mult decat, mai exista si efecte care au impact asupra sanatatii si anume, acest masaj te va ajuta sa scapi usor de alergii, crescandu-ti imunitatea. Vezi mai multe detalii aici http://www.fysiogand.ro/masaj/.

Preturi de vara la aceasta procedura

Te asteptam in clinica de remodelare corporala Fysiogand pentru a beneficia de sedinte de masaj anticelulitic la preturi promotionale de vara. Sigur vei gasi un pachet pe placul tau.

Terapeutii de la aceasta clinica lucreaza constant in a devini cea mai buna versiune a ta si pentru a ajunge la rezultatele mult dorite. Prin urmare, poti alege 10 sedinte de masaj aticelulitic pentru pretul de 380 de lei, acesta fiind valabil pentru o durata de 30 de minute.

Daca doriti ca sedintele de masaj anticelulitic sa dureze mai mult, puteti alege pachetul de 10 sedinte de 60 de minute, traiful devenind 590 de lei.

Be the first to comment on "Remediul natural impotriva celuliti – masaj anticelulitic"

Leave a comment