Romgermed – afla totul despre ei

Studiile tuturor specialistilor arata ca noi ne petrecem foarte mult timp, ba chiar mai mult de jumatate din zi o petrecem la zi. Acest lucru ne afecteaza sanatatea intr-o proportie foarte mare, de aceea medicina muncii de la Romgermed este una dintre cele mai bune solutii.
Studiile tuturor specialistilor arata ca noi ne petrecem foarte mult timp, ba chiar mai mult de jumatate din zi o petrecem la zi. Acest lucru ne afecteaza sanatatea intr-o proportie foarte mare, de aceea medicina muncii de la Romgermed este una dintre cele mai bune solutii.

De ce sa alegi clinica medicala Romgermed?

Evaluarea sanatatii angajatilor firmei este o metoda foarte buna pentru a te asigura ca mediul de lucru unde angajatii tai lucreaza este sanatos si extrem de potrivit pentru ei. Sanatatea noastra nu trebuie deloc neglijata, de aceea, cei de la clinica Romgermed ofera un serviciu de medicina muncii foarte important atat pentru angajatori, cat si pentru angajat pentru ca un mediu de lucru sanatos este un mediu de lucru eficient.

In anul 1999 a luat nastere clinica Romgermed in Bucuresti si a continuat sa investeasca in aparatura si de aceea a ajuns astazi sa reuseasca sa ofere un serviciu de medicina muncii foarte bine.
Acesta reprezinta o solutie extrem de buna pentru orice firma. Acesta reprezinta o solutie extrem de buna pentru toate firmele. Mai mult decat atat, serviciile de medicina muncii de la Romgermed sunt foarte, foarte usor de obtinut.

Romgermed pune la dispozitie cele mai bune oferte pentru medicina muncii in functie de numarul de angajati pe care sa il aveti si de aceea ofera seturi complete de analize necesare pentru o evaluare completa a angajatilor. Sanatatea ocupationala a lor reprezinta principala tinta a sanatatii si reprezinta chiar si mentinerea si promovarea celui mai inalt grad de bunastare fizica, psihica si sociala a angajatilor.

Desi multi nu stiu, medicina muncii e ste o parte extrem de activa a medicinei. Rolul ei principal este acela sa informeze angajatorul asupra modalitatilor de obtinere si de mentinere a conditiilor de lucru perfecte pentru sanatatea angajatilor

Ce avantaje ai daca alegi medicina muncii de la Romgermed?

  • Mentine angajatul intr-un mediu adaptat pentru capacitatile mentale si fizice ale fiecaruia
  • Previne absenta de la lucru a angajatilor din cauza imbolnavirii datorate conditiilor de lucru si astfel reusesc sa protejeze angajatii de alti factori de risc prezenti la locul de munca.
  • Legislatia in vigoare sustine ca angajatorul are obligatia sa asigure angajatilor sai servicii medicale preventine de medicina muncii.
    Ofertele de medicina muncii sunt disponibile online sau in clinicile Romgermed din toata tara.

La clinicile Romgermed din Bucuresti veti gasi o gama completa de specialitati medicale, medici profesionisti si medici experimentati.

Be the first to comment on "Romgermed – afla totul despre ei"

Leave a comment