RomGerMed

Clinica RomGerMed a fost deschisa in 1999 si de atunci a continuat sa se dezvolte extrem de mult, reusind sa devina destul de repede unul dintre jucatorii importanti din domeniul medical din Romania. Din 1999 si pana acum, RomGerMed a oferit servicii medicale calitative la standarde extrem de inalte. Printre serviciile oferite de RomGerMed se numara: investigatii clinice, medicina muncii, analize de laborator si chiar si medicina de familie.

romgermed

Legaturi externe pentru a afla mai multe despre RomGerMed:

Serviciile prezentate mai sus se pot efectua si in regim decontat 100% de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate). Datorita acestor servicii medicale de cea mai buna calitate, RomGerMed a reusit sa mentina o relatie pe termen lung cu pacientii sai, de aceea, in momentul de fata, RomGerMed are peste 150.000 de pacienti pe an.

Investitiile continue in aparatura de ultima generatie au dat roade si acum laboratoarele RomGerMed efectueaza o gama de peste 800 de tipuri de analize. Datorita acestor investitii, clientii se pot bucura de preturi mai miic, de o capacitate sporita de lucru, de un timp de executie al analizelor scurtat si de o capacitate de lucru sporita.

romgermed

Afla mai multe informatii despre cabinetele RomGerMed

Pentru mai multe informatii despre RomGermed va rugam sa intrati pe https://clinicaromgermed.wordpress.com/ , pe pagina de Tumblr sau pe contul de Twitter al RomGerMed.

Be the first to comment on "RomGerMed"

Leave a comment