S-au deschis înscrierile pentru The Balkan Conference 2017 – polul antreprenoriatului european este în aprilie la București

JCI România, în strânsă colaborare cu JCI International, organizează la București prima conferință balcanică dedicată tinerilor antreprenori și start-up-urilor.

Astfel, într-un efort comun, tineri antreprenori JCI din Bulgaria, Croația, România, Republica Moldova, Serbia, Turcia și Ucraina organizează Balkan Conference 2017, ce va avea loc între 21 și 23 aprilie, la Academia de Studii Economice București. Sunt așteptați peste 100 de participanți.

Este evenimentul anului pentru tinerii antreprenori sau cei aflați la început de drum. Vor fi trei zile infuzate cu know how, inspirație și networking iar direcțiile de focus ale evenimentului vor fi:
—sprijinirea start-up-urilor în căutare de finanțare dar și de idei de dezvoltare;
—networking și idei pentru tinerii antreprenori care caută să își extindă afacerea în regiunea balcanică;
—oportunități la fața locului pentru business angels în căutarea unei noi idei de business pentru finanțare.

Înscrierile pentru Conferință se pot face aici

‘Prin Balkan Conference 2017 Capitala devine noul pol european de dezbatere și know know în zona de antreprenoriat și start-up și ne bucurăm că JCI România, în strâns parteneriat cu JCI International este gazda și organizatorul acestui eveniment de renume. Vor fi trei zile de foc, vom avea workshop-uri în zone de interes ale acestei arii, precum comportamentul consumatorului și specificități ale pieței de business în regiunea Balcani, strategii de marketing, finanțe și finanțări, aspecte de resurse umane. Speakerii evenimentului sunt oameni de business renumiți, lideri ai comunităților din care fac parte, antreprenori experimentați dar și reprezentanți ai autorităților.’ spune Oana Radu, Presedinte JCI Romania 2017.

Dintre speakerii și invitații din cadrul panelurilor și workshop-urilor fac parte:
Dawn Hazel (JCI President 2017), Ismail Haznedar (JCI President 2015), Zoe Aphamis și Marion de Groot (Vicepreședinti JCI International), Cristopher Furst (Director Dezvoltare JCI — zona Europa), Cristian Logofătu (CFO Bittnet Systems), Mihai Simiuc (Fondator FruFru), Matei Dumitrescu (Mentor pentru Startup-uri), Ionut Țața (fondator și Președinte Iceberg Group), Ioana Sfârlea (Product Investment Division Manager la Fortech Cluj), Ruslan Cojocaru (Tucano Coffee), Raluca Culda (Trainer & Coach pentru antreprenori), Florentina Gionea (specialist in nutriție).

Programul complet al Conferinței poate fi consultat aici și toate detaliile despre eveniment precum și ultimele update-uri se regăsesc pe pagina evenimentului dar și pe pagina de Facebook.

Partenerii evenimentului sunt: Academia de Studii Economice, Bittnet Systems, Travis Tourism, Autonom Rent-a-Car, Tucano Coffee, The Hurricane, Adrenallina Sports PR & more, Quest Mission, Vatra Neamului, Beluga, Ministerul Tineretului și Sportului.

Partener media principal: Wall-street.ro.

Parteneri media: AGERPRES, Business24, Revista Cariere, Ziare.com, Manager.ro, Radio7, EconomicZoom.ro.
Despre JCI

Junior Chamber Internațional (JCI) este o federație mondială a tinerilor lideri și antreprenori, cu aproximativ 200.000 de membri activi, fiind prezentă în mai mult de 5000 de comunități locale din peste 100 de țări. JCI România a fost înființată la sfârșitul anului 2002 la București, iar în prezent sunt 265 de membri activi. Misiunea organizației este aceea de a crea oportunități de dezvoltare pentru membrii comunității în care activează, iar acțiunile și proiectele inițiate reprezintă o soluție pentru provocările cu care se confruntă societatea, în domeniul afacerilor, antreprenoriatului, dezvoltării personale, precum și în educație sau sănătate.

Be the first to comment on "S-au deschis înscrierile pentru The Balkan Conference 2017 – polul antreprenoriatului european este în aprilie la București"

Leave a comment