S-au pus biletele în vânzare pentru ” Iarna simfonic aniversar” în datele de 21 și 22 decembrie, la Sala Palatului

Sunt puse în vânzare biletele pentru ‘ IARNA SIMFONIC ANIVERSAR ‘ în datele de 21 si 22 decembrie , la Sala Palatului la orele 19:00.

Tudor Gheorghe va susține concertul, ‘ IARNA SIMFONIC ANIVERSAR ‘ în datele de 21 și 22 decembrie, la Sala Palatului, orele 19:00. Cel mai împătimit interpret al baladelor și poeziilor românești, maestrul Tudor Gheorghe va încânta publicul spectator cu o serie de poeme de iarnă și colinde simfonice.

Aceste două concerte ce aparțin maestrului Tudor Gheorghe, de la Sala Palatului, vor încheia ciclul ‘ANOTIMPURILE POEZIEI ROMÂNEȘTI’
Iarna Simfonic vorbește despre adâncimea seninătății; marea poezie, îmbinată cu lirica populară din colind. Lucrarea constituie o suită simfonică în cinci părți, în care au fost integrate organic, pe lângă poemele de iarnă, motive melodice din sfera colindelor tradiționale.

Maestrul Tudor Gheorghe, care va fi acompaniat de Orchestra si Corul National Radio uniti sub bagheta magica a dirijorului si orchestratorului Marius Hristescu.

Totodata, dorim sa va informam ca site-urile autorizate sa vanda bilete pentru „Iarna simfonic aniversar” — 21 si 22 dec. 2017, la Sala Palatului sunt:
1. www.tudor-gheorghe.ro ( site-ul oficial de bilete al maestrului )
2. www.blt.ro
3. www.salapalatului.ro si casa de bilete a Salii Palatului

REGULI DE ACCES !!!!!!!!!!!
DUPĂ ORA 19:10 NU SE MAI PERMITE ACCESUL ÎN SALA DE SPECTACOL,
DUPĂ ÎNCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE ÎȘI PIERD VALABILITATEA,
VĂ RUGĂM SĂ LUAȚI ÎN CONSIDERARE TRAFICUL RUTIER AGLOMERAT ȘI LOCURILE REDUSE DE PARCARE,
ACCESUL COPIILOR SUB 7 ANI NU ESTE PERMIS. COPIII PESTE 7 ANI PLĂTESC BILET ÎNTREG.
VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!!

Be the first to comment on "S-au pus biletele în vânzare pentru ” Iarna simfonic aniversar” în datele de 21 și 22 decembrie, la Sala Palatului"

Leave a comment