„Santa Is Back On Truck” transformă Crăciunul centrelor de plasament într-o poveste magica, dedicată copiilor

Pentru mulți dintre noi Crăciunul este o perioadă aparte a anului, învăluită în aromă de brad și zvon de colinde. Bucuria de a dărui și de a primi cadouri face parte din magia sărbătorii. Cu atât mai mare este fericirea pe care o putem surprinde în ochii celor pentru care un cadou nu este ceva obișnuit, iar bunăstarea e doar un deziderat.


Peste 800 de copii din centre de plasament situate în zona Timișoarei vor avea parte de surprize în ton cu magia sărbătorilor de iarnă. Pentru ei, ‘Santa Is Back On Truck!’ — datorită OVT Logisticzentrum care va amenaja, într-un camion, o cameră decorată exact ca sufrageria lui Moș Craciun. Camionul face parte din flota OVT Logistic și va staționa, înconjurat de luminile magice ale Laponiei, in Piata Libertatii, Timisoara, în zilele de 8,9,10 decembrie 2017. Invitat special, Moș Crăciun va sosi împreună cu harnicii săi spiriduși, cu tolba plină de cadouri.

Zilnic, între orele 10-20.00 micuții care vor veni la întâlnirea cu moșul, copii din centrele de plasament sau alți prichindei care vor să-l vadă de aproape, vor avea parte de momente memorabile, astfel încât iarna și sărbătorile să fie într-adevăr un basm frumos, de neuitat.

Cu totii credem in sufletele noastre ca Mos Craciun face din aceasta lume un loc mai bun. Va invitam sa il ajutam Mos Craciun sa imparta bucurie si in sufletele acestor copii care si-au pierdut magia copilariei.
‘Santa is back on truck!’ este un proiect marca OVT Logistics. Campania caritabilă a avut ca target, în fiecare an, 500 de copii de la centrele de plasament din zona Timișoara iar anul acesta isi propune sa ajute 900 de copii.

OVT Logisticzentrum SRL face parte din OVT Group, afacere cu capital austriac, o prezență importantă pe piața logistică internațională, implicată activ în multiple proiecte de susținere a unor cauze sociale și de protejare a mediului înconjurător. OVT a lansat pe piață autohtona in domeniu, un concept international ‘corporate social responsibility’: raportarea logistica non-financiara. Proiectul acoperă 4 segmente principale: OVT Networking (relații de business și relații interumane în scopuri umanitare), OVT Sustainability (reducerea emisiilor de carbon în logistică), OVT Philanthropy (filantropie din veniturile grupului) și OVT-Read to succeed (încurajarea copiilor, a comunitătilor și a minoritătilor să se dezvolte prin citit).

Partener media national: AGERPRES

Be the first to comment on "„Santa Is Back On Truck” transformă Crăciunul centrelor de plasament într-o poveste magica, dedicată copiilor"

Leave a comment