SCANDAL la un spital din Botoşani: Asistentă de la Pediatrie, agresată de mama unui copil pentru că a refuzat să cheme un taxi

O asistentă de la secţia de Urgenţe Pediatrie a Spitalului Judeţean Mavromati, din Botoşani, a fost agresată de mama unui copil, după ce angajata spitalului a refuzat să cheme un taxi cu care femeia să îşi ducă acasă copilul externat, transmite corespondentul MEDIAFAX.Incidentul s-a petrecut în cursul nopţii de marţi spre miercuri, după ce copilul a fost consultat şi tratat, apoi lăsat să plece acasă.

„Din păcate, nu este prima întâmplare de acest gen la Botoşani. Nu cred că există serviciu de urgenţă în ţară unde să nu se întâmple incidente de acest fel. Incidentul nu a plecat de la o problemă medicală – nişte cetăţeni de etnie romă s-au prezentat cu un copil la UPU pediatrie, problema medicală a fost rezolvată, copilul a fost consultat de medic, s-a făcut tot ceea ce a fost necesar din punct de vedere medical. Întâmplarea a fost în jurul orei 2:30 – 3:00 dimineaţa. Scandalul a început pentru că nu exista un taxi în faţa spitalului de Pediatrie”, a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Botoşani, dr. Bogdan Alexandroaie.

Alexandroaie a spus că mama copilului i-a cerut asistentei să îi ceme un taxi şi de aici a început scandalul.

„A fost o altercaţie şi câteva îmbrânceli, nu a fost cazul de certificat medico-legal, dar cu siguranţă lucrurile acestea nu ar trebui să se întâmple. (…) Nu intră în fişa postului să comande taxi. Este adevărat că se mai întâmplă lucrurile acestea, nimeni nu este absurd, dar (…) între o problemă medicală şi un telefon la o firmă de taxi, problema medicală primează din toate punctele de vedere”, a mai spus reprezentantul Spitalului.

Deocamdată la Inspectoratul de Poliţie Botoşani nu a fost depusă o plângere de către asistenta medicală agresată de mama copilului însă femeia are la dispoziţie 60 de zile să se adreseze organelor de cercetare penală.

Be the first to comment on "SCANDAL la un spital din Botoşani: Asistentă de la Pediatrie, agresată de mama unui copil pentru că a refuzat să cheme un taxi"

Leave a comment