SecuritInternational.ro – Vitralii – Lumini, efecte și modele diversificate

Amenajările interioare reprezintă un subiect destul de complex, mai ales atunci când vine vorba despre exprimarea ideilor și punerea lor în practică. În lumea modernă se caută soluții cât mai inovatoare, simple, durabile, precum aceste vitralii comercializate de Securit International.

Procesul de creare al vitraliilor este unul destul de complex în care este important ca fiecare etapa să fie îndeplinită cu atenție.

Vitralii — Elemente deosebite pentru o atmosferă blândă

Profesionalism, promptitudine, eleganță și tehnici deosebite de fabricație. Acestea sunt doar câteva elemente care ne caracterizează și ne dorim să vă cunoaștem, pentru că ideile dvs. să facă parte dintr-o realitate palpabilă.

Vitraliile au darul să ofere un aspect aproape magic pentru amenajărilor interioare și există câteva motive foarte bine întemeiate pentru care merită să alegeți vitralii de la Securit International:
—Arta vitraliului rămâne apreciată și în epoca modernă;
—Reușește să transforme spațiile interioare într-un mod în care nici un alt element de design nu reușește ;
—Indiferent de abordare, mărime sau model este un element foarte creativ pentru transformarea spațiilor interioare într-o atmosfera blândă și armonioasă.

De-a lungul timpului, aceste vitralii au trecut prin foarte multe curente arhitecturale precum cele gotice, renascentiste, simboliste, de tip art nouveau și multe altele, în conformitate cu schimbările culturale din diferite societăți. Adaptabilitatea acestor elemente determină utilitatea lor în cadrul societății contemporane, ceea ce aduce un plus de rafinament și eleganța în orice tip de spațiu sau încăpere.
Singurul lucru ce a rămas neschimbat la aceste vitralii este creativitatea și valorificare spațiului cu ajutorul sticlei pictate și a luminii.

Vitralii — Jocuri de lumini si reflexii demne de admirat

Ne remarcăm prin unicitatea stilului întrucât ca orice sticlar, deținem propria rețeta de prelucrare a sticlei, iar arta vitraliilor rămâne o disciplină pe care o practicăm încă din anul 1926.
De-a lungul timpului am realizat proiecte atât pentru clădiri publice cât și pentru cele rezidențiale, iar de fiecare data rezultatul a fost unul deosebit. Având un portofoliu bogat de clienți multumiți vă invităm și pe dumneavoastră să faceți parte din acesta.

Prin intermediul nostru beneficiați de soluții complete și personalizate, inclusiv creearea unor produse atipice pe care să le incorporati în design-ul interior sau exterior al proiectelor dvs.

Proiecte specializate și personalizate prin intermediul specialiștilor Securit International

Domeniul prelucrării sticlei, presupune servicii precum cele de: consiliere, măsurare, proiectare, realizare și transport. Astfel ne asigurăm că dumneavoastră să beneficiați de toate condițiile optime pentru a avea instalate orice model de vitralii în cadrul unităților de locuit.

Caracterizate prin efecte deosebite de culoare, dar și prin refractarea luminii într-un mod deosebit, vitraliile asigură chiar și celui mai simplu model de design interior o atmosfera magică.

Puteți consulta proiectele noastre pe website-ul: www.securitinternational.ro
Cu siguranță portofoliul nostru naște în fiecare client noi idei de implementare a acestor produse atât de speciale pentru proiecte cu totul deosebite.

Securit International — Date de contact

Pentru comenzi și informații suplimentare puteți să ne contactați la numerele de telefon:

021 321 31 77
021 321 31 76
0751 101 141

Adresa Sediu: Strada Agricultori numarul 113 — Sector 2 — București

Be the first to comment on "SecuritInternational.ro – Vitralii – Lumini, efecte și modele diversificate"

Leave a comment