Serena Williams surprinde din nou cu alegerea echipamentului

Americanca Serena Williams, fostul lider mondial al tenisului profesionist feminin, îşi va face intrarea pe terenurile de la US Open, începând cu data de 27 august, cu o nouă ţinută, inspirată din universul dansului, mai exact al baletului, informează cotidianul L’Equipe. Fostul lider mondial a avut o apariţie neaşteptată și la Roland Garros, acolo unde a îmbrăcat la meciul din turul I un costum de „catwoman”, care a stârnit un val de discuţii pe reţelele de socializare.

Mă simt precum o războinică în acest costum. O combinaţie între războinică şi prinţesă. Regina din Wakanda. Mereu am trăit într-o lume fantastică. Mereu mi-am dorit să fiu un super-erou. Şi aşa mă simt purtând acest echipament, precum un super-erou„, explicase Serena la momentul respectiv.

Cu un look imaginat special pentru această a 50-a ediţie a turneului new-yorkez de Grand Slam, noua ţinută a fost creată de celebrul designer Virgil Abloh, directorul artistic al casei de modă Louis Vuitton şi fondator al mării Off-White.

Creatorul de modă american, în vârstă de 37 de ani, a imaginat o colecţie „Queen” în colaborare cu furnizorul de echipament sportiv al jucătoarei. Pentru aceasta, designerul a avut ca punct de pornire pasiunea Serenei pentru dans şi balet.

„Ceea ce îmi place la tenis, este graţia. Este un joc agresiv şi puternic, dar este nevoie şi de emoţie şi fineţe. Deci, rochia este feminină, dar combinată cu agresivitate”, a spus Abloh.

O rochie care o imită pe cea a balerinelor şi ale cărei pliuri evazate se adaptează mişcărilor sportivei pe teren. Serena Williams va purta şi în picioare o nouă pereche de încălţări sport în ediţie limitată NikeCourt Flare, cu paiete.

Be the first to comment on "Serena Williams surprinde din nou cu alegerea echipamentului"

Leave a comment