Sistem de comunicare CCS 900 Ultro – Functionalitate extinsa prin intermediul companiei Helinick

Helinick este unul dintre liderii pietei de securitate si siguranta electronica din tara, dar mai ales un partener de nadejde atunci cand vine vorba de proiectarea si instalarea sistemelor de conferinta.

Printre cele mai performante solutii oferite de aceasta companie si afla si sistemul de comunicare CCS 900 Ultro, dezvoltat de catre specialistii Bosch.

Acesta se caracterizeaza printr-un design inovator, flexibilitate si usurinta in utilizare, precum si un control complet al discutiilor din cadrul conferintelor.

Altfel spus, CCS 900 Ultro este solutia ideala pentru sali de conferinte de diferite dimensiuni, centre comerciale, consilii locale, tribunale si alte evenimente de talie internationala.
Acesta poate inregistra evenimente pentru arhivare sau publicare si permite adaugarea de echipament suplimentar cu scopul de a oferi participantilor o experienta completa, in conditii de maxima siguranta.
CCS 900 Ultro — Sistem utilizat la conferinta NATO din 2008

Printre altele, Helinick a proiectat si instalat cel mai mare sistem de conferinta multisite pentru Summit-ul NATO 2008 din Bucuresti.

Evenimentul s-a desfasurat la Palatul Parlamentului si a reunit aproximativ 3.000 de oficiali din 49 de tari. Acest eveniment de amploare a necesitat instalarea unui sistem de conferinta modern si cat mai flexibil, care sa corespunda cerintelor tuturor participantilor.

Sistemul a fost instalat in cinci sali diferite, printre care si Sala Unirii — principala de conferinta, prevazuta cu o unitate DCN-NCO, doua unitati centrale DCN-NG, doua unitati de distributie semnal audio pentru inregistrare si un transmitator pentru distributia de pana la 32 de canale de traducere.

Restul salilor au fost echipate cu unitati centrale DCN-NG pentru concectarea unitatilor de discutie, trasmitatoare IR integrus si radiatoare pentru transmisia traducerii si alte dispozitive similare.

Care sunt principalele caracteristici ale sistemului?

Sistemul beneficiaza de un control complet al discutiilor, ce permite presedintelui sa inregistreze sa administreze conferintele. In plus, operatorul unui astfel de sistem nu necesita instruire speciala, intrucat acesta dispune de comenzi intuitive, usor de folosit.

Datorita dispozitivelor digitale integrate de inregistrare si redare, utilizatorul poate inregistra si reda pana la 64 de ore de discutii cu ajutorul unui card SD de 2 GB.
Desigur, una dintre cele mai importante calitati ale acestui sistem este posibilitatea de extindere viitoare, optiune ce permite utilizatorului sa adauge o gama diversificata de echipamente suplimentare precum distributie lingvistica, sisteme de interpretariat, sisteme de adresare publica, interfete pentru conferinte tele/video etc.

Prin urmare, exista o serie de posibilitati de integrare a dispozitivelor necesare fiecarui eveniment in parte, iar specialistii Helinick stiu exact cum sa procedeze.

Helinick.ro — Solutii moderne, destinate evenimentelor complexe

Daca sunteti in cautarea unui specialist in sisteme de conferinte, Helinick este partenerul ideal. Acesta concepe si instaleaza dispozitive compacte, cu caracteristici moderne si complete, asa cum este sistemul de comunicare CCS 900 Ultro.

Indiferent de numarul de participanti sau nationalitatea acestora, un astfel de sistem poate face fata chiar si celor mai exigente cerinte, oferind utilizatorilor satisfactie garantata.
Pentru mai multe detalii despre functiile suplimentare ale acestui sistem, accesati www.helinick.ro sau discutati cu reprezentantii companiei.

SEDIU CENTRAL
Eraclie Arion nr. 4, Sector 1
013911, Bucuresti, Romania
Tel:+(4021) 404 44 44
Tel:+(4021) 404 44 00
Tel:+(4021) 404 44 30
Tel:+(4021) 404 44 20
E-mail:office@helinick.ro

Be the first to comment on "Sistem de comunicare CCS 900 Ultro – Functionalitate extinsa prin intermediul companiei Helinick"

Leave a comment