Snoop Dogg a şters imaginile de la protestele din România, pe care le publicase pe o reţea de socializare

Spectacolul Snoop Dogg, pe care muzicianul american îl anunţase pentru miercuri, în varianta DJ Snoopadelic a fost anulat, anunţă organizatorii într-un mesaj postat luni pe o reţea de socializare.

Organizatorul show-ului DJ Snoopadelic, Phoenix Entertainment, a anunţat amânarea întâlnirii cu Snoop Dogg, din motive independente de voinţa lui. Evenimentul trebuia să se desfăşoare pe 29 august la Arenele Romane.

Potrivit organizatorilor, concertul DJ Snoopadelic va fi înlocuit cu un concert aniversar, 100% live, 25 de ani Snoop Dogg care va avea loc în 2019.

„În întâmpinarea situaţiei neplăcute pentru fanii care au achiziţionat bilete pentru show-ul DJ Snoopadelic, acestea vor fi valabile pentru viitorul concert live, fără a fi necesară înlocuirea lor sau vreo plată suplimentară având în vedere diferenţa de preţuri. Cei care doresc să returneze biletele cumpărate pentru 29 august, o vor putea face direct de la agenţiile de unde le-au achiziţionat, începând din 10 septembrie” spun organizatorii.

Spectacolul trebuia să aibă loc la Arenele Romane pe 29 august 2018. În deschidere erau programaţi Macanache, El Nino, Bad & Boujee, Oldskull şi Lexi.

Pe 12 august, muzicianul publicase pe contul său de pe Instagram un clip video de la protestele de pe 10 august din Bucureşti în care un bărbat ataca jandarmii. În 24 de ore imaginile adunau 2 milioane de vizualizări şi 12.000 de comentarii. Între timp, clipul a dispărut de pe contul rapperului.

Snoop Dogg (46 de ani) este rapper american descoperit în 1992 de Dr.Dre. A debutat în 1993 cu albumul „Doggystyle” şi a vândut peste 35 de milioane de albume în toată lumea. Este unul dintre producătorii de muzică nominalizaţi la premiile Grammy de cele mai multe ori fără să câştige. A mai cântat la Bucureşti în 2008.

Be the first to comment on "Snoop Dogg a şters imaginile de la protestele din România, pe care le publicase pe o reţea de socializare"

Leave a comment