Soluții inovatoare de tip Smart City în standul Telekom Romania, partener principal IMWorld 2017 pentru al șaselea an consecutiv

Telekom Romania a confirmat pentru al șaselea an consecutiv poziția de partener principal al Internet & Mobile World — cea mai amplă expo-conferință de business cu soluții digitale și IT din Europa Centrală și de Sud-Est, din 4-5 octombrie 2017, de la Romexpo.

Cea de-a 6-a ediție Internet & Mobile World va reuni peste 140 de vorbitori pe cele 6 scene ale evenimentului: Main Stage, SMBs & Enterprise Solutions, Developers, Digital & E-Commerce, Marketing & Innovation și Security Stage. Acestora le corespund 4 zone expoziționale cu peste 130 de companii care vor prezenta 2.300 de soluții IT și digitale.

Telekom va fi prezent cu un stand dedicat unor soluții inovatoare de tip Smart City printre care se numără un stâlp multifuncțional și mobilier urban smart: ‘În calitate de integrator de sisteme ne asumăm rolul de a fi interfața între nevoile specifice ale administrației locale și ale cetățenilor, pe de o parte, și soluțiile tehnologice propuse si implementate pentru a le satisface, pe de altă parte. Proiectele de tip Smart City sunt răspunsul la cele mai multe dintre provocările aglomerărilor urbane, de aceea suntem foarte activi în demersul nostru și ne dorim să demonstrăm și să susținem beneficiile acestui tip de soluții. Iar evenimentul Internet & Mobile World, al cărui partener suntem încă de la prima sa ediție, este locul ideal pentru a le prezenta publicului și tuturor celor interesați’, a declarat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Comercial, Segment Business, Telekom Romania.

Ediția din acest an a IMWorld aduce un plus semnificativ atât în ceea ce privește zona expozițională, unde va exista scena nouă de Securitate Cibernetică, dar și în ceea ce privește invitații de pe agenda care cuprinde și mai mulți vorbitori internaționali. Pe cele 6 scene IMW vor urca speakeri celebri precum Thomas Barta, autorul bestsellerului, The 12 Powers of a Marketing Leader; Rowan Merewood, Developer Advocate la Google; Phil Pallen, autorul brandurilor pentru vedetele TV, experți și afaceri. Clienții lui au câștigat premiul Nobel, sunt consilieri ai președinților de țări sau au idei care schimbă lumea. Consultă lista speakerilor pe http://imworld.ro/speakers-imw/

‘Prestigiul și evoluția celui mai amplu eveniment de IT și Digital din SEE sunt oferite de valoarea și implicarea partenerilor săi. Faptul că Telekom Romania, un jucător puternic din industria telecomunicațiilor, este alături de IMWorld prin expunere de soluții de business și know-how, aduce plus de valoare pieței locale și participanților la expo-conferință. Al 6-lea an consecutiv al colaborării noastre se conturează deja ca o tradiție a eforturilor comune în direcția îndeplinirii misiunii IMWorld, aceea de a grăbi adoptarea transformării digitale a companiilor din România’, a declarat Mihai Cima, Managing Partner, Universum Events.
La IMWorld 2017 sunt așteptați peste 8.500 de vizitatori, dintre care 3.000 de nivel CxO.

Accesul se face pe bază de bilet ce poate fi achiziționat de pe www.imworld.ro la preț redus până pe 20 septembrie.

Pentru informatii suplimentare, urmăriți platformele oficiale de comunicare

www.imworld.ro

facebook.com/InternetMobileWorld

instagram.com/imworldro


Partenerii de scene și sponsorii care au confirmat deja prezența la cea de-a 6-a ediție IMWorld sunt:

Partenerii scenelor de conferințe:

MiniCRM —SMBs & Enterprise Solutions Stage
Raiffeisen Bank —Digital & E-Commerce Stage
Networking Partner —eMAG

Sponsori: Microsoft, METRO SYSTEMS, Cegeka, Zipper, Medialine, Orange, Syswin Solutions, Temperfield, Servel, M24Seven, Syswin Solutions, Servel, Temperfield, The Digital Box, Luxoft, SoftOne, Dataware Consulting, HERE, Luxoft training, White Image. 


Smart Energy Partner: Enel 
Car Partner: Renault 
Digital Partner: Bright Agency


Despre IMWorld
Concept propriu al companiei Universum Events, IMWorld a devenit în cele 5 ediții, un hub care generează new business și în care comunitatea dezvoltă digitalizarea în România.

In fiecare an, în prima săptămână din octombrie, timp de 2 zile, mediul de business activ din România se întâlnește cu tot ce este mai important în procesul de transformare digitală la Internet & Mobile World.

Structurată ca o expo-conferință B2B, IMWorld are misiunea de a sprijini toate industriile din România să adopte digitalizarea pentru a crește eficiența și productivitatea.

Prin know-how-ul oferit de agenda evenimentului și prin soluțiile marilor jucători din piața de IT prezenți în eveniment, IMWorld generează plusvaloare concretă și contribuie activ la dezvoltarea economiei, punând în relație directă specialiștii cu nevoia de digitalizare.

Despre Universum Events
Cu o experiență de peste 10 ani în organizarea de evenimente corporate premium, Universum Events și-a construit reputația de adevărat arhitect în industrie.

Compania are propriile mărci, precum Bucharest Technology Week, Internet & Mobile World și MyConnector și o divizie de evenimente personalizate: MICE (Meetings, Incentives, Conferences & Exhibitions), axată pe evenimente de amploare pentru clienți, precum Microsoft Summit și Cisco Connect, dar și petreceri și zile ale companiei.

Compania deține cea mai mare licență de team building din lume, oferind partenerilor săi concepte unice, devenite celebre în Europa și peste Ocean.

Începând din 2017, Universum Events a adăugat portofoliului de concepte de succes, Hercules Trophy, cunoscut ca fiind cea mai cool competiție semi-atletică de pe planetă dedicată companiilor.

Un nou concept propriu marca Universum Events este Imobiliarium, expoziția tehnologizată de locuințe, în care vizitatorii pot vizualiza cu ajutorul Realității Virtuale o parte din casele și apartamentele din oferte.

Pentru detalii, vă invităm să urmăriți site-urile proiectelor: 

www.imobiliarium.ro
www.techweek.ro
www.imworld.ro
www.herculestrophy.ro
www.catalystglobal.com
www.universum.ro

Be the first to comment on "Soluții inovatoare de tip Smart City în standul Telekom Romania, partener principal IMWorld 2017 pentru al șaselea an consecutiv"

Leave a comment