Sonimpex Topoloveni lansează zacusca din ghebe Topoloveana la târgul internațional Indagra

Sonimpex Topoloveni surprinde consumatorii cu un nou aliment funcțional din legume- zacusca Topoloveana din ghebe, pe care o prezintă în premieră la Târgul Internațional Indagra care se desfășoară la Romexpo în perioada 2-6 noiembrie.

Delicioasă și consistentă, zacusca Topoloveana din ghebe este preparată după o rețetă proprie, doar din ingrediente proaspete românești, fără conservanți și fără E-uri. Acesta este cel de-al doilea produs lansat de Sonimpex Topoloveni în mai puțin de o lună, după ce a prezentat de Ziua Mondială a Alimentației magiunul din struguri, un produs unic și inedit, reînviat din pasiune pentru hrana sănătoasă și pentru gusturile copilăriei.


‘Vrem să le oferim consumatorilor noștri o gamă cât mai variată de alimente funcționale, care să le aducă aminte de rafturile cu delicii ale bunicii ori de gustul preparatelor sănătoase și naturale de acasă, obținute din legume proaspete românești. Toate produsele noastre au beneficii pentru sănătate și facem eforturi pentru a putea oferi consumatorilor noștri alimente cu care să se hrănească, pe care să le savureze toți membrii familei, în orice moment al zilei. Alimentele funcționale Topoloveni și Topoloveana pot fi consumate ca atare sau pot fi ingredient de bază la prepararea unor gustări delicioase și sănătoase care să îi adune în jurul mesei pe copii, părinți și bunici, care să se bucure de savoarea deosebită a fructelor și legumelor românești, procesate cu drag și respect pentru sănătatea tuturor’, a declarant dna Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni.

Zacusca Topoloveana din ghebe este disponibilă alături de toată gama de alimente funcționale Topoloveni și Topoloveana la târgul INDAGRA, până pe 6 noiembrie, în zona destinată produselor tradiționale, intrarea pe la poarta A, căsuța nr 16. Pentru consumatorii care nu ajung la târg produsele sunt disponibile în magazinele proprii din București—str C.A Rosetti nr 26, bd. Carol I nr 57 și la comandă online pe www.magiun-sonimpex.ro

Sonimpex Topoloveni, cu Magiunurile Topoloveni de prune, măr, struguri sau dovleac și toată gama Topoloveana de zacuști, bulion de roșii și dulcețuri are onoarea să fie Furnizor al Casei Regale a României. Magiunul de prune Topoloveni este multiplu premiat ‘Superior Taste Award’ de către Institutul Internațional pentru Gust și Calitate Bruxelles, premiat Great Taste Marea Britanie. De-a lungul timpului, Magiunul de prune Topoloveni a obținut certificări multiple, cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat HALAL. În domeniul calității nutriționale deosebite, s-a efectuat un studiu clinic la Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice N.C.Paulescu, ale cărui concluzii arată că ‘Magiunul de prune Topoloveni poate face parte din dieta pacientului cu diabet zaharat, respectând indicațiile medicului curant’.  Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% românesc, 100% natural, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanți, fără gluten.
Dulceața Topoloveana este premiată pentru gust și calitate atât de către International Taste and Quality Institute—cu stele de aur, cât și de Monde Selection— cu medalii de argint și bronz. Toată gama de produse reprezintă alimente funcționale, fiind 100% naturale, fără zahăr adăugat.

Mai multe informații despre magiunul de prune Topoloveni și produsele Topoloveana găsiți pe http://www.magiun-sonimpex.ro și pe pagina oficială de Facebook ‘Magiun de prune Topoloveni’.

Be the first to comment on "Sonimpex Topoloveni lansează zacusca din ghebe Topoloveana la târgul internațional Indagra"

Leave a comment