Spectacolul ‘Crezi c-or să ne bată’ la Epic Bar, vineri, 22 septembrie, de la ora 21:00

Vă așteptam vineri, 22 septembrie, de la ora 21:00, la Epic Bar (strada Colței, nr. 50) la spectacolul ‘Crezi c-or să ne bată?’ cu Florin Fratilă, Ioana Chelmuș, Alex Vlad, Narcisa Mitroi, Alexandra Buză, Eduard Bot, Dorin Enache și Andrei Radoi.

‘Tu de cât timp nu te-ai mai întrebat cine ești? Un orb în căutarea speranței pentru ziua de mâine, spunând poveștile zilelor de ieri. O funcționară față în față cu însăși Moartea. O prostituată la vânătoare de clienți americani, cântându-i la telefon copilului bolnav care o așteaptă acasă. Sunt, oare, personaje dintr-o piesă de teatru sau oglinzile societății în care ne forțăm să trăim? Poți afla la un spectacol pe cât de intens și cutremurător, pe atât de satiric și amuzant — ‘Crezi c-or să ne bată?’ — adaptare după ‘Occident Express’ de Matei Vișniec. Când ai verificat ultima dată dacă ești în viață?’

Intrarea este 35 lei. Accesul se face doar pe bază de rezervări! Vă rugăm să vă confirmați prezența la numărul de telefon 0726 887 728 sau printr-un e-mail la adresa contact@fftheatre.ro.

Be the first to comment on "Spectacolul ‘Crezi c-or să ne bată’ la Epic Bar, vineri, 22 septembrie, de la ora 21:00"

Leave a comment