Spectacolul ‘Cum se duce totul dracu’ la Epic Bar, vineri, 6 octombrie, de la ora 21:00

Vă așteptăm vineri, 6 octombrie, de la ora 21:00, la Epic Bar (strada Colței, nr 50) la spectacolul ‘Cum se duce totul dracu’ cu Florin Frățilă și Ioana Chelmus.

‘Ce faci când te trezești cu un necunoscut în pat? E simplu: te îndrăgostești, ieși la câteva întâlniri, faci nunta, te muți împreună și apoi… mai bine vii să vezi cu ochii tăi cum se duce totul dracu’, pentru că dragostea este ca un câmp de luptă, unde nimeni nu câștigă. O să afli de ce ne apar fire albe după ce terminăm unele relații și de ce suntem mereu dispuși să o luăm de la capăt. Cupidon nu ține cont de cum ne dorim noi să fie sufletul nostru pereche și, de cele mai multe ori, lovește cu săgeata acolo unde nu ne așteptăm. Cu toții ne dorim să întâlnim dragostea adevărată care ne împlinește și ne face să simțim fluturi în stomac. Problema apare atunci când dragostea dă nas în nas cu orgoliul, familia neplacută a perechii noastre și cheltuielile extravagante ale partenerului. Oare dragostea adevarată înseamnă grijă, atenție, prietenie și respect sau nervi, farfurii aruncate, țipete și plânsete?’

Intrarea este 35 lei. Accesul se face doar pe bază de rezervări! Vă rugăm să vă confirmați prezența la numărul de telefon 0726 887 728 sau printr-un e-mail la adresa contact@fftheatre.ro.

Be the first to comment on "Spectacolul ‘Cum se duce totul dracu’ la Epic Bar, vineri, 6 octombrie, de la ora 21:00"

Leave a comment