Studiile si realizarile domnului Dorian Schwartz

Dorian Schwartz este fondatorul clinicii Romgermed a reusit in 1999 sa creeze una dintre cele mai bune clinici private din Romania, alaturi de fratele sau. Dorian Sam Schwartz a reusit sa dezvolte an de an clinica si astfel a ajuns sa devina un jucator important in domeniul medical.

Dorian Schwartz si studiile sale

Datorita investitiilor mari si inteligente pe care domnul Dorian Schwartz le-a facut, grupul de clinici private Romgermed a ajuns sa furnizeze servicii de o calitate extraordinara pentru Romania.

romgermed

Domnul Schwartz si-a facut studiile in Germania si in SUA. Acesta a vrut sa urmeze o facultate si in Romania, datorita faptului ca avea o parere extrem de buna despre invatamantul romanesc si de aceea a ales facultatea UMF Carol Davila din Bucuresti. Dupa anii petrecut in facultate, Schwartz Dorian a facut rezidentiatul la spitalul Militar la sectia de Ginecologie.

Domnul Dorian Schwartz si-a dat seama, datorita faptului ca era implicat zi de zi in sistemul medical din Romania, ca sistemul medical romanesc nu este la standard europene, s-a hotorat sa intiinteze clinica Romgemerd cu servicii de cea mai buna calitate.

De-alungul anilor, Dorian Schwartz alaturi de echipele de medici de la Romgermed au sustinut extrem de multe campanii de ajutorare a persoanelor cu posibilitati reduse.

Dorian Schwartz a reusit sa sustina in facultate ani la rand tineri nevoiasi care erau pasionati de medicina, dar nu aveau banii necesare sa urmeze facultatea de Medicina. Pe langa asta, Dorian Schwartz impreuna cu Romgermed au initiati campania “Conectati la viata”, campanie prin care au oferit asistenta medicala gratuita pentru foarte multe sate izolate geografic si foarte multe campanii de educare a tinerilor din licee, campanii pe tema educatiei sanitare, a eliminarii violentei si a consumului de droguri.

 

Be the first to comment on "Studiile si realizarile domnului Dorian Schwartz"

Leave a comment