Sursele de iluminat pentru plafoniere LED

plafoniera led
plafoniera led

Daca nu ai auzit pana acum de plafoniere LED, LED-Concept te informeaza. Ei bine, sunt acele corpuri de iluminat care, de regula, se monteaza pe tavan. Tot mai des, oamenii le-au oferit din ce in ce mai multe intrebuintari. Sunt usor de montat si mai ales de intretinut. Fie ca optezi pentru amplasarea lor in bucatarie, baie sau hol, lumina furnizata va fi la fel de buna.

plafoniere led

Corpuri de iluminat precum plafonierele LED se intalnesc tot mai des in locuintele clientilor. Motivul se datoreaza, in primul rand, diversitatii si versatilitatii de modele din tot mai multe magazine care le pun la dispozitia clientului.

Cum sa te decizi ce plafoniere LED sa alegi?

In procesul de achizitie pentru becurile plafonierelor, este necesar ca intai de toate, sa te decizi de cate becuri ai nevoie pentru corpurile de iluminat. De altfel, nu uita sa ai in vedere intensitatea luminii de care ai nevoie. Dimensiunile camerei in care doresti sa le amplasezi coneaza de asemenea. Poti opta pentru o plafoniera LED cu unul ori mai multe becuri.

In alta odine de idei, atunci cand achizitionezi noi plafoniere LED, trebuie sa stii care este puterea de iluminare de care ai nevoie. Pentru spatiile mari, LED-Concept iti sugereaza fie amplasarea mai multor plafoniere in diferite locuri, fie mai putine sau chiar una, dar utilizand mai multe becuri cu o intensitate mai mare.

Dintr-o multime de produse de iluminat, alege plafoniere LED

Cum bine stiti si voi, pe piata au aparut o varietate extinsa de tipuri de becuri. Toata lumea opteaza, de regula, pentru cele incandescente, fluorescente ori cu halogen. De ceva timp, oamenii si-au indreptat considerabil atentia catre becuri LED.

Te intrebi de ce? Ei bine, datorita intensitatii sporite a luminii si, mai ales, a consumului redus de energie. De aceea, LED Concept iti recomanda sa alegi plafoniere LED pentru a te bucura de toate avantajele mentionate anterior.

Alege sa reduci cu pana la jumatate consumul de energie electrica furnizat de un bec fluorescent si sa economisesti cu pana la 10 ori mai multa energie decat at economisi un bec incandescent.

LED-Concept iti ofera o gama larga de produse si plafoniere LED ieftine

Daca te hotarasti asupra achizitionarii unor plafoniere LED poti opta cu incredere pentru acele variante pe senzori.

Sunt ideale pentru baie mai ales pe timpul noptii. La fel de utile pot fi si pentru holul de intrare. O plafoniera LED care se va aprinde singura atunci cand tu deschizi usa de la intrare si ai mainile pline de bagaje este de mare ajutor.

Uita de intrerupatoare si de costuri ridicate la factura electrica. Intra pe LED-Concept si ia-ti plafoniera LED ieftina potrivita pentru tine si pentru locuinta ta.

Be the first to comment on "Sursele de iluminat pentru plafoniere LED"

Leave a comment