Te-ai gandit sa iti deschizi o afacere de tractari auto?

Pentru multe persoane idea de a isi deschide o afacere de tractari auto in Bucuresti suna foarte promitator. Dar te avertizez, ca o astfel de afacere poate fi o adevarata provocare, mai ales la inceput de drum. Dar, mereu un lucru ce iti va aduce o lunga lista de satisfactii pe viitor necesita si multa munca. Principalul avantaj al unei afaceri de tractari auto este aceea ca veti fi propriul sef. Dar in general inainte de a incepe sa faceti orice lucru, va sfatuiesc sa va ganditi si la partile mai putin placute.

Ce dezavantaje ridica o afacere de tractari auto?

Pot sa incep sa va spun ca la inceputul acestei afacerii veti avea foarte putin timp liber, cateodata chiar deloc. Cei care au o afacere de tractari auto va pot confirma ca cel putin in primii 2-3 ani nu au avut timp de distractii, caci trebuiau sa fie disponibili 24 din 24 de ore, fiind atenti daca suna cineva pentru a le solicita serviciile. Dupa toti banii pe care ii veti investii in aceasta afacere (spre exemplu, trebuie sa investiti intr-o remorca auto de buna calitate), nu va permiteti sa o pierdeti pe parcurs. La inceput pentru a economisii bani nu veti avea si alti angajati, astfel ca toate sarcinile va revin dumneavoastra. Acestea sunt si motivele pentru care am afirmat ca o afacere de tractari auto va va manca mult timp.

Cu timpul, veti incepe sa va permiteti sa angajati si alte persoane pentru a va usura munca. Dar aici intervine o cu totul alta problema. Angajatii repectivi pot sa ajunga sa va creeze probleme la randul lor. Va sfatuiesc sa vorbiti de la inceput cu acestia si sa stabiliti niste reguli clare. Nu cred ca va doriti ca angajatii dumneavoastra sa vina la munca cu prietenii pentru a le tine companie. Iar ca sa nu intampinati probleme pe viitor, daca as fi in locul dumneavoastra as angaja si un contabil. Este o persoana care va poate face viata mai usoara. Cand vine vorba de o afacere de tractari auto, consider ca acestea sunt aspectele mai putin placute ale acestei meserii.

Ce avantaje prezinta afacerea de tractare auto?

Daca totusi sunteti foarte hotarat sa va deschideti o afacere de tractari auto in Bucuresti nu trebuie sa va speriati. Exista si cateva beneficii care merita efortul, pe langa dezavantajele pe care vi le-am prezentat anterior:

Atata timp cat echipamentul este mentinut intr-o stare buna, aceasta afacere are o sansa mare sa fie una profitabila;

Se cauta destul de des astfel de servicii.

Be the first to comment on "Te-ai gandit sa iti deschizi o afacere de tractari auto?"

Leave a comment