Te-ai saturat de materiale slab calitative? Incearca teava rotunda trasa si convinge-te

teava rotunda trasa
teava rotunda trasa

Cum se foloseste teava rotunda trasa in constructii?

Teava rotunda trasa este un material folosit in industria constructiilor care a revolutionat prin proprietatile sale pe care le are. Fiind cunoscuta si sub numele de teava fara sufura, specialistii o folosesc pentru diverse utilizari care au scopuri diferite. Pe langa proprietatile pe care le detine si pe care le vom discuta mai departe, acest material este confectionat la temperaturi foarte mari, fiind construit din otel.
teava rotunda trasa
Lingoul de otel este supus la temperaturi foarte mari, fiind intins si tras pe o forma, acest proces terminandu-se in momentul in care tubul devine gol si capata forma dorita. Rezultatul final consta intr-un material rezistent, format din otel si cu o forma circulara.

Cele mai importante proprietati pe care acest material le detine

Unul dintre cele mai importante proprietati si avantaje oferite este faptul ca are o rezistenta buna la presiuni ridicare, forma pe care o detine este una perfect unifora si, de asemenea, rezistenta este una ridicata. Gama completa Marola e aici: https://marola.ro/211-teava-rotunda-trasa

In cazul unui alt tip de material din gama dinc are fac parte produse asemanatoare, punctul cel mai slab al unei tevi de otel este reprezentat de punctul de sudura. Cu toate acestea, pentru ca teava rotunda trasa nu are deloc puncte de sudura, acest fapt este considerat un avantaj, deci rezistenta este una ridicata pe intreaga sa lungime. Rezultatul final este ca si rezultatele calculelor de presiune vor fi mai usor de atins, deoarece nu trebuie sa se mai ia in calcul calitatea sudurii.

Ba mai mult, datorita faptului ca nu are deloc puncte de sudura, teava rotunda trasa nu va putea fi supusa unei defectiuni, care ar putea sa aparamai tarziu. Mai mult decat atat, acest material are o sectiune transversala perfect rotunda si o finisare de execeptie. Acest lucru este posibil datorita lipsei punctele de sudura. Sa nu uitam nici ca acest material se comporta foarte bine in conditii grele, ceea ce inseamna ca poate fi folosit in diverse medii cu temperaturi scazute sau ridicate.

Marola iti pune la dispozitie o intreaga gama de produse si material de constructii care iti vor oferi un raport calitate – pret de nerefuzat!

Be the first to comment on "Te-ai saturat de materiale slab calitative? Incearca teava rotunda trasa si convinge-te"

Leave a comment