Tehnici de supravietuire la examenul pentru obtinerea permisului de conducere

Cu siguranta aici, in acest articol nu vom vorbi despre cum sa supravietuiesti in jungla cu un singur bat de chibrit dar in aceste cateva randuri va vom oferi niste sugestii la fel de pretioase pentru a putea sa fiti admis cu succes la examenul pentru obtinerea permisului de conducere.

Scoala de soferi nu e chiar asa de speriat

Inca din momentul in care v-ati inscris la scoala de soferi trebuie sa va concentrati sa fiti cat mai prezent atunci cand iesiti in trafic impreuna cu instructorul. Trebuie sa fii atent si la instructor dar si la cele mai importante puncte din trafic (indicatoare rutiere, oglinzi, trafic, etc.). Cel mai important lucru este ca dumneavoastra si instructorul sa formati o echipa cat mai buna pentru a putea sa invatati cat mai usor tehnicile de condus. Va veti da seama de calitatea instructorului inca din momentul in care scoala de soferi va va aloca un instructor. Nu va sfiiti sa puneti cat mai multe intrebari intrucat numai prin comunicare veti reusi sa va dati seama daca este instructorul de care aveti nevoie. Daca nu este pe placul dumneavoastra atunci puteti solicita de la scoala de soferi sa vi se aloce altul.

Dar cel mai important este sa fiti intr-o relatie buna cu voi insiva intrucat in trafic este important sa aveti cat mai multa incredere in fortele proprii. De asemenea, in momentul in care invatati lasati deoparte justificarile pentru ca nu veti ajunge nicaieri.

Scoala de soferi Drive School va incurajeaza la fiecare pas

In momentul in care ati finalizat cursurile de la scoala de soferi trebuie sa fiti deja in punctul in care va simtiti pregatiti si puteti sa fiti sigur ca majoritatea intrebarilor dar si partea practica a examenului pot fi parcurse fara probleme. Tocmai in acest scop este setata o pregatire temeinica inca de dinainte sa incepeti teoria si practica propriu — zisa.
Cat despre examen, toata ideea este sa va luati mintea de la scenarii negative si sa va stapaniti emotiile. Puteti folosi autosugestia sau orice altceva mai credeti ca va ofera incredere in fortele proprii. Cu cat sunteti mai stapan pe fortele proprii cu atat mai bine. Indiferent de scenariile pe care le cititi pe forumuri si de parerile altora, acelea sunt povesti care nu sunt ale dumneavoastra. Fiecare om este diferit si daca sunteti sigur ca ati parcurs fiecare etapa din pregatire si ati acordat timp suficient pentru a invata atunci cu siguranta veti avea sanse mari sa treceti peste examenul de conducere.

In concluzie daca va doriti sa conduceti atunci nu mai ezitati si inscrieti-va chiar azi la scoala de soferi, nici un moment nu este mai bun decat acela in care ati decis ca asta este ceea ce va doriti. Scoala de soferi, respectiv permisul de conducere va va deschide foarte multe usi poate chiar jobul mult visat va fi al dumneavoastra. Asadar, accesati chiar acum site-ul nostru http://driveschool.ro, puneti mana pe telefon si inscrieti-va chiar astazi.
Chestionare auto
DIRECTOR: Nicolae Comandatu

Be the first to comment on "Tehnici de supravietuire la examenul pentru obtinerea permisului de conducere"

Leave a comment