Tehnologia inoveaza si becuri Led sunt in topul vanzarilor

becuri led
becuri led

Alege si tu becuri led pentru casa ta

Avand in vedere dezvoltarea rapida si dezvoltarea reala in domeniul tehnologiei, nu este surprinzator faptul ca a avut loc celebrul sistem de becuri LED din domeniul iluminatului public si privat. Comparativ cu toate celelalte tehnologii dezvoltate si utilizate anterior, acestea au multe avantaje imense in ceea ce priveste consumul, eficienta si chiar ecologia.

Aceste becuri LED sunt produse ce inoveaza continuu, iar numele lor provine din engleza „light Emitting Diode”.

Despre culoarea emisa

In primul rand, trebuie sa discutam culorile care le disting de alte produse similare.
becuri led
Led-Concept ofera becuri LED de diferite culori. Cea mai cautata nuanta pentru camera mare tip living este alba sau galbena. In plus, tot mai multi clienti aleg lumina alba, dar calda. S-ar putea sa va intrebati de ce. Dar, asa cum am invatat de la ei, asa va spunem noi. Deoarece lumina alba este foarte asemanatoare cu lumina furnizata de becurile cu incandescenta.

Pe de alta parte, clientii fideli ai becurilor cu LED sunt cei care sunt, de asemenea, dispusi sa foloseasca becuri cu LED-uri albe, dar culorile sunt reci. Clientii au spus adesea: „Sunt perfecte pentru bucatarii si bai.”

Pe baza sfaturilor expertilor, se recomanda un numar intre 2700 si 3500 Kelvin. Aceasta inseamna ca cantitatea de Kelvin (mai mare sau mai mica) este direct proportionala cu cantitatea de lumina calda (galbena).

Aflati mai multe despre becurile LED de la expertii in domeniu!

Intelegeti economia becurilor cu LED-uri

Dupa cum stim cu totii, aceste becuri LED sunt ecologice din diverse motive pe care trebuie sa le intelegeti. In primul rand, comparativ cu generatia anterioara, consuma mult mai putina energie electrica, ceea ce inseamna ca sunt utilizate mai putine resurse naturale pentru a obtine electricitate.

Comparativ cu toate celelalte forme si tehnologii de iluminare utilizate in trecut, un alt aspect al acestor becuri LED este bine cunoscut, legat de extinderea vietii. Prin urmare, timpul mediu de lucru al acestui tip de bec este de 15.000 de ore, in timp ce timpul mediu de functionare al becurilor traditionale este de 5.000 de ore.

Un alt aspect interesant al acestei noi tehnologii este ca nu dureaza mult pana la atingerea puterii maxime (pentru tehnologia veche, dureaza ceva timp ca sa se incalzeasca si sa functioneze la capacitate maxima). De fapt, ciclurile repetate de inchidere si deschidere nu vor afecta durata de viata a becurilor traditionale.

Be the first to comment on "Tehnologia inoveaza si becuri Led sunt in topul vanzarilor"

Leave a comment