Tehnologii de ultimă generație pentru sesiuni de călcat reconfortante

Ți s-a întâmplat vreodată să te simți copleșită gândindu-te la mulțimea de haine pe care trebuie să le calci? Înseamnă că ai nevoie de un device nou, care să-ți ușureze misiunea. O stație de călcat performantă te va ajuta să ai o atitudine degajată chiar și în fața celor mai dificile țesături.

Tehnologii de ultimă generație pentru sesiuni de călcat reconfortante

Atenție, însă! Nu toate stațiile de călcat sunt la fel de eficiente. Diferența o face boilerul de înaltă presiune, care eliberează până la de trei ori mai mult abur decât un fier tradițional, reducând la jumătate timpul dedicat sesiunilor de călcat.

Cu stațiile de călcat cu boiler de înaltă presiune, echipate cu tehnologii de ultimă generație, Tefal garantează un abur puternic, ce pătrunde adânc în ţesătură, pentru rezultate perfecte într-un timp redus cu pâna la 50% în comparație cu un fier de călcat tradițional. Talpa Autoclean asigură o alunecare fără efort, setările electronice te ajută să găsești combinația ideală de abur și temperatură pentru fiecare tip de material, iar colectorul anticalcar prelungește viața aparatului.

Câștigă o sesiune de călcat cu expertul Tefal!

În perioada 1 septembrie – 30 noiembrie, accesează pagina primastatie.tefal.ro, completează formularul de înscriere și intri automat în tombola pentru câștigarea unei sesiuni de călcat cu expertul Tefal. Iar la final, stația de călcat folosită de expertul Tefal va rămâne a ta. Concursul face parte din seria de evenimente derulate în cadrul programului „Prima Stație”.

***

Despre Tefal®:

Tefal, ingeniozitate acasă

De peste 60 de ani, Tefal vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse ingenioase care oferă un gătit echilibrat și sănătos, cu rezultate garantate. De la vase de gătit la aparate electrice și de călcat, Tefal oferă soluții inovatoare, conviviale, care oferă plăcerea de a le utiliza în fiecare zi.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.tefal.ro.

Be the first to comment on "Tehnologii de ultimă generație pentru sesiuni de călcat reconfortante"

Leave a comment