tenisdecamp.ro a lansat o nouă platformă destinată jucătorilor amatori de tenis

Site-ul tenisdecamp.ro lansează o nouă platformă destinată jucătorilor amatori de tenis, ce le permite iubitorilor tenisului de câmp să se alăture unei comunități dinamice și să-și găsească mai ușor parteneri de joc.

Înscrierea utilizatorilor este gratuită și permite crearea unui profil propriu, postarea de poze, informații și preferințe personale legate de partenerul de joc dorit. După înscriere, utilizatorii pot comunica între ei prin intermediul unor mesaje directe și își pot crea propriul cerc de prieteni. Platforma poate fi accesată la adresa www.tenisdecamp.ro/club/.

În același timp a fost lansată o nouă secțiune dedicată cluburilor de tenis și bazelor sportive ce dețin terenuri de tenis. Vizitatorii siteului tenisdecamp.ro pot găsi informații actualizate legate de facilitățile bazelor sportive, tarifele și informațiile de contact pentru rezervarea terenurilor de tenis, precum și o hartă interactivă cu locațiile celor mai importante cluburi de tenis din România.

Odată cu începerea noului an, siteul tenisdecamp.ro are o înfățișare care transmite caracterul dinamic al acestui sport, punctează actualizarea informațiilor oferite în timp real și încurajează fanii tenisului de câmp să urmărească online principalele știri, clasamente, scoruri și rezultate live. Cu un aspect grafic și funcțional nou, încercăm să oferim vizitatorilor o experiență unică și unitară, indiferent de dispozitivul de accesare folosit: calculator personal, tableta sau telefon mobil.

Iubitorii tenisului pot rămâne conectați la sportul preferat și prin intermediul rețelelor sociale. tenisdecamp.ro vă invită să urmăriți pagina de Facebook, Twitter, dar și contul de Instagram lansat recent.

Despre tenisdecamp.ro

Site-ul tenisdecamp.ro este una din cele mai importante publicații online de tenis din România, fiind prezent în peisajul online de peste 10 ani. În această perioadă au fost publicate peste 16.000 de știri, au fost actualizate săptămânal clasamentele ATP și WTA, a fost prezentat zilnic programul meciurilor și scorul live pentru partidele în desfășurare.

Pentru mai multe informații și o experiență completă, vă invităm să vizitați site-ul tenisdecamp.ro

Be the first to comment on "tenisdecamp.ro a lansat o nouă platformă destinată jucătorilor amatori de tenis"

Leave a comment