Tiger Classic

Teatrul Tineretului (Palatul Național al Copiilor) din București va fi, în weekendul 9-10 septembrie 2017, gazda celei de-a XI-a ediții a competiției sportive Tiger Classic.

Spectatorii vor putea asista la concursuri și demonstrații sportive de arte marțiale, indoor rowing fitness-bodybuilding, skandenberg și, de ce nu, să participe la numeroasele clase de aerobic-fitness ce vor fi organizate în zona intrării principale de către World Class.

Tot în cadrul acestei competiții, va fi organizată o zonă expo cu articole sportive și suplimente nutritive, unde spectatorii se pot înscrie la diverse concursuri și tombole cu premii.

Competiția va debuta sâmbătă la ora 13:30, iar accesul spectatorilor se va face începând cu ora 12.00. Biletele vor putea fi achiziționate zilnic, direct de la intrarea în Teatrul Tineretului, începând cu ora 9:00.

Cu sprijinul sponsorilor principali, firmele iBodybuilding și Protein House, la ediția a XIa a Tiger Classic îi vom avea ca invitați speciali pe Dorian Yates — de 6 ori câștigător al trofeului Mr. Olympia și Gal Yates, campionă mondială de bodyfitness și deținătoare a cardului IFBB PRO.

De asemenea, un alt sponsor important al competiției, respectiv I.Nutrition, va aduce, din Statele Unite ale Americii la competiție, 2 sportivi celebri: Nick Lepore și Vincenzo Masone.

În data de 8 septembrie — ora 12.00, va fi organizată o conferință de presă la Teatrul Tineretului, la etajul 1 din zona intrării principale, unde vor fi prezenți Dorian și Gal Yates, dar și cunoscuta jurnalistă Roxana Ciuhulescu.

Totodată, jurnaliștii care doresc să fie prezenți de la acest eveniment sportiv, sunt rugați să se acrediteze până în 7 septembrie ora 20:00, printr-un e-mail la adresa tigersportsfestival@gmail.com

Partener media al acestui eveniment sportiv este Agenția Națională de Presă AGERPRES.
Mai multe informații găsiți pe site-ul oficial http://www.tigerclassic.ro/
Mihai Tigora, Președinte A.S. Tiger Sports

Be the first to comment on "Tiger Classic"

Leave a comment