TIOR – Târgul Imobiliar Online Român, ediția a doua: 5 – 11 iunie

N-ați prins ofertele din primavară de la Târgul Imobiliar Online Român? Nu va faceți griji. DezvoltatorImobiliar.ro vă invită la a doua ediție TIOR, singurul Târg Imobiliar transpus online din România. Când? Între 5 și 11 iunie, va puteți plimba virtual printre standuri, chiar daca sunteți în concediu.

Târgul Imobiliar Online Român poate fi accesat de oriunde și de pe orice device, fie laptop, tableta sau telefon. Una dintre inovațiile TIOR, îți oferă posibilitatea de a vorbi direct cu expozanții. Cum? Cu ajutorul unui chat online.

Târgul Imobiliar Online Român poate fi accesat de pe www.tior.ro sau din secțiunea dedicată evenimentului de pe site-ul DezvoltatorImobiliar.ro

Prima ediție TIOR organizată în luna martie, a adunat 40 de standuri, cu peste 240 de oferte de locuințe noi (apartamente, garsoniere, case) din București, Ilfov, Cluj, Brașov, Ploiești și Iași.
Au fost aproximativ 150.000 de afișări ale ofertelor prezente la TIOR și 24.000 de vizitatori unici care s-au plimbat prin standurile virtuale de la Târgul Imobiliar Online Român, a declarat în cadrul emisiunii DI Live de pe pagina de Facebook a portalului DezvoltatorImobiliar.ro, Cristian Gheorghe — Sales Manager, TIOR.

„La ediția din vară vom avea cu peste 50% mai multe standuri față de ediția Marțișor. Expozanții vor veni cu noi oferte exclusive la Târgul Imobiliar Online Român. Mai mult, am pregătit noi concursuri pentru cei care vor vizita standurile viirtual’, a declarat Cristian Gheorghe — Sales Manager, TIOR.

Împreună cu ELVILA, îți mobilăm de această dată bucătaria! Cum poți câștiga? Urmarește paginile noastre de Facebook pentru ca în curând vom anunța regulile concursului.

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro este unul dintre cele mai importante portaluri imobiliare din România, cu peste sute de oferte de apartamente și case noi din toata țara. Toate complexurile rezidențiale promovate beneficiază de prezentări în detaliu, ce includ fotografii profesionale, tururi virtuale, filmări aeriene, dar și descrieri amanunțite ale fiecarui ansamblu rezidențial, casa sau apartament în parte.

Be the first to comment on "TIOR – Târgul Imobiliar Online Român, ediția a doua: 5 – 11 iunie"

Leave a comment