Toni Greblă, după numirea în funcţia de secretar general al Guvernului: E o recunoaştere a profesionalismului, responsabilităţii şi seriozităţii

Fostul judecător CCR, Toni Greblă, numit, luni, secretar general al Guvernului a declarat, pentru MEDIAFAX, că funcţia reprezintă o recunoaştere a profesionalismului său, iar despre dosarul în care a fost achitat în primă instanţă nu vrea să îşi amintescă.

„Uitarea este omenească, intră în legea firii, astfel încât, acum, în momentul în care am început această activitate, toată activitatea mea este concentrată pe responsabilitatea pe care o am aici, nu stau să îmi fac aduceri aminte. E o recunoaştere, probabil, a profesionalismului, responsabilităţii şi seriozităţii cu care mi-am desfăşurat toate activităţile de până în prezent”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Toni Greblă.

Decizia privind numirea fostului judecător al Curţii Constituţionale în funcţia de secretar general al Guvernului a fost publicată, luni, în Monitorul Oficial.

Pe 11 mai, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţei a decis să-l achite pe Toni Greblă pentru toate infracţiunile de care îl acuzau procurorii, respectiv de fals în declaraţii în formă continuată, trafic de influenţă, coordonarea unui grup infracţional şi operaţiuni economice incompatibile cu funcţia.

Decizia magistraţilor nu este definitivă.

Procurorii DNA au formulat apel, urmând să fie analizat pe 8 octombrie, de Completul de 5 judecători.

Be the first to comment on "Toni Greblă, după numirea în funcţia de secretar general al Guvernului: E o recunoaştere a profesionalismului, responsabilităţii şi seriozităţii"

Leave a comment