Top 5 articole călduroase pentru bebe – Promoții prelungite de Black Friday pe BabyNeeds.ro

Odată cu intrarea toamnei în drepturi, anotimpul răcoros își face simțită prezența cu pași mici, dar siguri. BabyNeeds.ro are grijă să fie o prezență caldă în viața părinților prin oferta de produse și sfaturile de pe Blog. Promoțiile prelungite de Black Friday sunt active până pe 30 noiembrie, cu reduceri de până la 30% la sute de produse.

Garderoba unui bebeluș are scop utilitar în perioadele răcoroase, să mențină o temperatură ideală a corpului celui mic. Când e vreme rece, unui copil ar putea să-i fie destul de frig, dar dacă este îmbrăcat cu prea multe straturi, s-ar putea simți, de asemenea, prea încălzit și ar transpira.

Verificați dacă bebelușului îi este prea rece sau prea cald: dacă sunteți îngrijorat că bebe devine prea rece sau fierbinte, cel mai bun mod de a verifica (fără un termometru) este prin atingere cu degetele la gât — ar trebui să se simtă cald și confortabil, nu rece sau prea cald. Un copil cu spatele transpirat oferă cel mai sigur semn că nu are nevoie de atât de multe straturi!

Odată ce temperatura ajunge sub îngheț, nu ar trebui să ieșiți cu bebe, exceptând călătoriile rapide înainte și înapoi în mașină. Nou-născuții și sugarii nu au capacitatea de a-și auto-regla temperatura internă, astfel chiar și atunci când temperaturile sunt peste zero, vântul rece poate fi periculos. Este important să reducem expunerea unui bebe la elemente reci și să ne jucăm afară iarna când mai crește. Îmbrăcarea copilului în straturi vă permite să îi adaptați temperatura la condițiile atmosferice.
 
Ofertele BabyNeeds.ro de Black Friday (17 — 30 noiembrie)


Iată câteva dintre alegerile noastre de hăinuțe și încălțăminte pentru bebe în anotimpul rece:

Gmini Salopeta pentru bebeluși Fluffy Mushroom
Un strat intermediar de vestimentație pentru vremea rece este salopeta, preferabil una generoasă la nivel de termo-izolare. Pentru picioare, adesea se recomandă o pereche de leggings confortabili, de purtat pe dedesubt. Salopeta este confecționată integral din țesătură de bumbac pieptănat, moale și confortabil pentru pielea bebelușului. Hainele din bumbac asigură respirația pielii și previn supra-încălzirea.


Gmini Combinezon Bej — Gardo Bebe
Un sfat general valabil — când vine vorba de stratificarea articolelor vestimentare se recomandă ca bebe să poarte un strat în plus față de părinți. Acest combinezon din fibră de poliester este ideal pentru sezonul rece, fiind prevăzut cu închidere pe bază de fermoare pentru îmbrăcare lejeră. Gluga permite acoperirea căpșorului în funcție de condițiile de vreme, iar grosimea combinezonului asigură un confort termic bine calibrat.


Căciulițe bebe
Este important să ținem acoperit capul unui bebe și piciorușele deoarece căldura se pierde prin extremități. O alegere inspirată ar fi o căciulă pentru bebe realizată din bumbac pieptănat pentru a fi moale și a permite pielii capului să respire. Cusăturile fine nu incomodează, fiind astfel un detaliu suplimentar de confort. Oferta BabyNeeds.ro este compusă din căciuli de felurite culori și modele pentru cei mai creativi dintre părinți.


Botoșei din pluș
După cum știm, căldura corpului se pierde prin extremități, astfel capul și picioarele trebuie menținute acoperite pe perioada rece, chiar și în casă uneori. Confecționați din catifea fină, botoșeii din pluș sunt mai mult decât confortabili și asigură un pas ca pe norișori.


Gmini Pijamale pentru copii Prima Blue
Pijamaua de noapte trebuie să fie super-moale pentru confortul lui bebe. Realizată din bumbac pieptănat, pijamaua Gmini este alcătuită din două piese — o bluză și pantaloni uni. Disponibilă în 3 variante de culoare — bej, roz și albastru, pijamaua este cel mai călduț articol vestimentar pentru sezonul de modă al viselor frumoase.
 
Atenție la câteva semne ale pierderii de căldură

Căldura se pierde la extremități — mâini, picioare și fața — dacă acestea sunt reci și roșii sau dacă au devenit palide și dure, copilul trebuie adus la interior. În ciuda așteptărilor, a freca zona rece pentru a o reîncălzi, nu este o soluție bună, deoarece se pot produce iritații. În schimb, se recomandă încălzirea ușoară cu ajutorul unor pături călduțe, apoi înlocuirea hainelor cu unele calde și uscate.

Dacă temperatura nu revine la normal în câteva minute, sunați la medicul dumneavoastră. Alte semne că îi este prea frig copilului și are nevoie de îngrijiri medicale sunt letargia, lipsa de reacție, buze albastre sau paloare a feței.

Totuși, este posibil să vă îngrijorați că bebelușului îi este prea frig în casă, dar prea multă căldură în interior poate fi, de asemenea, o problemă. Copilul dumneavoastră ar trebui să fie suficient de confortabil la o temperatură confortabilă și pentru dumneavoastră.

BabyNeeds.ro vă dorește un anotimp rece cât mai călduros.

www.babyneeds.ro
office@babyneeds.ro
0726.817.023

Be the first to comment on "Top 5 articole călduroase pentru bebe – Promoții prelungite de Black Friday pe BabyNeeds.ro"

Leave a comment