Tot ce trebuie sa stiti despre inchirierea unor corturi nunta

corturi nunta

Verificati daca aveti nevoie de un singur cort

Pentru un planificator de evenimente, decizia de a obtine un cort ar trebui sa depinda de locatia locului si de sezon. Este recomandat ca toata lumea care vrea sa se casatoreasca in aer liber sa inchirieze corturi nunta, deoarece nu poti cunoaste din timp cum va fi vremea, in cazul in care natura decide sa dezlantuie o furtuna. Costurile suplimentare de inchiriere pot enerva cuplurile care doresc sa se casatoreasca la soare, dar cel mai bine este sa aveti un plan de rezerva. Nimeni nu vrea sa stea printr-o ceremonie de nunta in mijlocul ploii si a vanturilor puternice.

Alege corturi nunta pentru evenimente speciale

Corturile vin in trei stiluri principale: de tip stalp, tensiune si cadru.

Corturile cu stalpi, cea mai comuna si mai putin costisitoare alegere, sunt usoare, portabile si usor de instalat. Aceste corturi nunta elegante au varfuri mici in centru si un aspect inclinat in jos, datorita stalpilor inalti din centrul cortului si stalpilor mai scurti in perimetrul exterior. Intrucat stalpii trebuie sa tinteasca in pamant, acest tip de cort nu poate fi folosit pe beton sau pietris.

Corturile tensionate se caracterizeaza prin stalpi mari in centru, care creeaza varfuri inalte si un acoperis foarte inclinat. Forma sculptata a cortului provine din tensiunea plasata margini si tesaturi. Deoarece corturile tensionate au adesea tavan inalt, interiorul se simte spatios si deschis. Acest tip de cort ramane puternic impotriva vantului si se mentine in conditii meteorologice nefavorabile.

Corturile cu cadre se bazeaza pe un cadru metalic, in locul stalpilor interiori, pentru a sustine baldachinul. Sunt ideale pentru spatii mai mici, deoarece nu au nevoie de o distanta suplimentara pentru corzi si mize si pot fi ridicate pe majoritatea suprafetelor. Cu toate acestea, aceste corturi nunta sunt mai grele, mai scumpe si mai greu de instalat decat alternativele.

Uneori, alegerea tipului potrivit de cort se reduce la preferinta personala. Alti factori, cum ar fi estetica si bugetul nuntii, pot intra in joc. Cand alegeti un cort, asigurati-va ca materialul este rezistent la flacara. De asemenea, verificati daca primiti o asigurare de raspundere civila si ca intelegeti politica de anulare. Compania de inchiriere ar trebui sa faca o vizita la fata locului cu luni inainte de nunta pentru a inspecta zona.

Este posibil ca multe alte cupluri logodite sa caute corturi in acelasi timp. Apelati diferite companii de inchiriere pentru a compara stiluri si pentru a obtine cotatii. Este important sa intelegeti ce obtineti pentru pretul fiecarui cort.

Be the first to comment on "Tot ce trebuie sa stiti despre inchirierea unor corturi nunta"

Leave a comment