Tot ce trebuie sa stiti despre transportul maritim de marfuri

 

Transportul maritim de marfuri si importanta acestuia

transport maritim de marfuri

Datorita celor 1,3 miliarde de km3 de apa pe care marile si oceanele il ocupa pe suprafata globului, transportul maritim de marfuri ramane o practica frecventa si astazi.
Acest tip de servicii se defineste a fi cea mai fiabila alegere pentru firmele comerciale de toate dimensiunile, fie ele mici sau mari. Datorita vaselor special ce sunt folosite pentru aceasta activitate, transportul maritime de marfuri a devenit o practica foarte folosita.
Transportul maritim de marfa este o activitate ce se practica inca din antichitate, acesta reusind sa se dezvolte considerabil de-a lungul timpului. Datorita vechimii acestuia, costurile pe care le necesita acesta activitate sunt relative scazute datorita cantitatii mari de marfa pe care un vas o poate transporta.

Cele mai bune servicii de transport maritim de marfuri doar la Rilvan Group

Atunci cand va ganditi sa realizati un transport maritim de marfuri trebuie sa luati in calcul o serie de aspecte pentru a alege cel mai bun partener.

Avand o experienta vasta dobandita in cei 20 de ani de activitate in domeniu, cu sediul principal in Romania, Rilvan Group ofera servicii de top in transporturi atat pe plan national cat si international. Iata de ce Rilvan Group reprezinta cea mai buna alegere.

Datorita numeroaselor contracte cu parteneri importanti atat locali cat si internationali, cat si a certificarilor ce le atesta profesionalismul, facand astfel din Rilvan Group cel mai bun partener pe care il puteti avea atunci cand va ganditi sa realizati un transport maritim de marfuri.
Serviciile de transport maritim de marfuri oferite de Rilvan Group sunt realizate in cele mai bune conditii de o echipa de profesionisti, acest lucru va garanta transportul marfurilor fara incidente.

Pentru a usura interactiunea cu dumneavoastra, Rilvan Group oferta o gama vasta de servicii de transport maritim de marfuri precum:

  •  „port – port”;
  •  „door to door”;
  •  consolidare de produse;
  • containere complete cu livrare la adresa ( FTL );
  •  transport de marfuri agabaritice;
  •  transport maritim in regim de grupaj ( LCL );
  • transport de marfa vrac;
  •  transport de nimale vii.

Pentru a se atesta calitatea serviciilor de transport maritim de marfuri oferite de Rilvan Group se pot face verificari la retelele de transport maritim internationale din care aceasta face parte. Aceasta este membra a retelelor internationale World Cargo Alliance (WCA), FIATA, APLN, CGLN ce ofera servicii de transport maritim de marfuri la cele mai inalte standarde pe intregul glob.
Mai multe detalii despre serviciile oferite de Rilvan Group puteti gasi in link-ul urmator: https://rilvan.eu/ro/transport-de-marfuri/transport-maritim-marfuri.html.

Be the first to comment on "Tot ce trebuie sa stiti despre transportul maritim de marfuri"

Leave a comment