Totul despre fondatorul clinicii Romgermed, Dorian Schwartz

Din 1999 si pana acum, clinica privata Romgermed a investit foarte mult in tehnologie si a reusit sa faca si cateva campanii prin care a reusit sa sustina persoanele cu posibilitatile reduse.

romgermed

  • Sustinere financiara pentru tineri care isi doresc sa dea la medicinaDorian Schwartz a sustinut ani la rand tineri nevoiasi care isi doreau sa urmeze facultatea de medicina.
  • Campania “Conectati la viata” – Romgermed si Dorian Schwartz au sustinut campania pentru asistenta medicala gratuita pentru multe sate izolate geografice.
  • Campanii de educare a tinerilor din licee – Dorian Schwartz a derulat timp de 2 ani campanii de educare a tinerilor din licee pe tema educatiei sanitare, eliminarii violentei din scoli si consumul drogurilor.

Dorian Schwartz – cum a luat nastere clinica Romgermed

Grupul Medical Romgermed a luat nastere in 1999 din pasiunea lui Dorian Schwartz si a fratelui sau pentru medicina si a reusit sa se dezvolte si sa devina un important jucator in domeniul medical. Romgermed a reusit sa furnizeze servicii medicale la standarde inalte de calitate.

Fondatorul Grupului Medical Romgermed este domnul Dorian Schwartz care a facut studiile in Germania si in Statele Unite ale Americii. Parerea extrem de buna pe care Dorian Schwartz o avea si inca o are despre invatamantul romanesc, l-a facut pe Dorian Schwartz sa studieze si in Romania, la facultatea de Medicina din Bucuresti.

Dupa terminarea facultatii de medicina din Bucuresti, Dorian Schwartz s-a alaturat doctorilor din cadrul Spitalului Militar Carol Davila la sectia de Ginecologie. Venind dintr-o cultura occidentala si fiind implicat zi de zi in sistemul medical romanesc, Dorian Schwartz a observat rapid defectele din sistemul din Romania si astfel a luat nastere clinica privata Romgermed.

Be the first to comment on "Totul despre fondatorul clinicii Romgermed, Dorian Schwartz"

Leave a comment