Tragedie în Bulgaria. 46 de persoane, printre care 12 copii, au murit într-un autocar care a luat foc pe o autostradă

Zeci de persoane au murit în noaptea de luni spre marți după ce un autocar a luat foc pe o autostradă din vestul Bulgariei, anunță autoritățile locale, potrivit BBC.

UPDATE: Potrivit Reuters, bilanțul victimelor a ajuns la 46. În autocar se aflau 53 de persoane. Accidentul a avut loc pe autostrada Struma, la aproximativ 45 km vest de Sofia. Un oficial de la spitalul de urgență din Sofia a declarat că cele șapte persoane care primesc tratament au sărit din autobuzul în flăcări. Toți erau în stare stabilă.

Ministrul de Externe din Macedonia de Nord, Bujar Osmani, a declarat că autocarul se întorcea la Skopje după o excursie de vacanță de weekend la Istanbul, în Turcia.

Incidentul a avut loc după ora locală 02:00, în apropiere de satul Bosnek, a anunțat Ministerul de Interne, citat de agenția de presă BTA.

Printre victime se numără și copii, a declarat un oficial al ministerului, Nikolai Nikolov, pentru televiziunea privată BTV. Se pare că șapte persoane au fost salvate.

Se crede că autobuzul se deplasa din Turcia spre Macedonia de Nord.

Se pare că avea numere de înmatriculare din Macedonia de Nord.

Zona din jurul locului incidentului de marți a fost acum izolată.
Premierul Macedoniei de Nord, Zoran Zaev, l-a contactat deja pe omologul său bulgar pentru a discuta despre incident, potrivit BTV.

 

Be the first to comment on "Tragedie în Bulgaria. 46 de persoane, printre care 12 copii, au murit într-un autocar care a luat foc pe o autostradă"

Leave a comment