Tricouri OM pe MUNTE pentru construcția primului refugiu școală pe munte din România

Campania de strângere de fonduri și materiale, inițiată de Asociația OM pe MUNTE, pentru construcția primului refugiu școală pe munte din România, continuă. Au fost redactate și transmise peste 1000 de e-mailuri către tot atâtea companii. Până la momentul înaintării comunicatului de presă nu am primit niciun răspuns concret. Situația resurselor acumulate este următoarea: 4000 lei și 300 de euro obținuți din donații; un sistem complet de acoperiș oferit de RUUKKI România; 30 de saci de ciment primiți donație. Din valoarea estimată a materialelor în cuantum de 10 000 euro, am reușit să strângem 25 %.

Pentru că asociația și-a propus ca până la începutul iernii construcția să fie dată în folosință, a demarat o campanie de recompensare a tuturor persoanelor care contribuie financiar și material la realizarea proiectului. Campania se desfășoară în perioada 10/07/2017 — 10/09/2017

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Faceți o donație de minim 60 lei sau echivalentul în euro cu textul ‘Tricou, donație pentru Florei’, în contul Asociației OM pe MUNTE deschis la Banca Transilvania:

Lei: RO65BTRLRONCRT0301422301 
Euro: RO15BTRLEURCRT0301422301 
SWIFT/BIC BTRLRO22XXX


Trimiteți pe adresa de e-mail ompemunte@gmail.com, dovada donației, nume, prenume, adresa de livrare, număr de telefon, culoare tricou (din cele disponibile mai jos) și mărime.

Livrarea se va face în maxim 5 zile lucrătoare dacă modelul se află pe stoc sau în 2/3 săptămâni de la primirea confirmării dacă modelul nu se află în stoc, prin Poșta Română sau cu predare personală în Brașov sau București. Costurile poștale (poșta internă) vor fi suportate de Asociația OM pe MUNTE.

Mai multe detalii despre campanie și proiect:

Website: www.ompemunte.ro

Telefon: +40 729 170 973

E-mail: ompemunte@gmail.com

Partener media: AGERPRES — prima agenție de presă din România

Be the first to comment on "Tricouri OM pe MUNTE pentru construcția primului refugiu școală pe munte din România"

Leave a comment