Tu ce parere ai? Crezi ca poti slabi prin terapie cu ultrasunete?

ultrasunete
ultrasunete

Sigur te-ai gandit macar odata in viata ca vrei sa scapi de cateva kilograme in plus ori de vergeturile si celulita care iti dau batai de cap. Mai mult ca sigur, in urma acestor probleme ti-ai dorit sa gasesti o metoda sigura, rapida, nedureroasa si mai presus decat orice, accesibila la pret. Ei bine, pentru aceasta problema, Fysiogand te poate ajuta sa arati mai bine fara a face vreun efort chinuitor. Vorbim, asadar, despre terapia prin ultrasunete.

ultrasunete

Tu stii la ce servesc sedintele cu ultrasunete?

Ei bine, aceste unde pot fi folosite atat la ecografii, cat si la oricare alte probleme delicate de care tu ai nevoie. Ultrasunetele sunt acele vibratii ce nu pot fi percepute de catre auzul uman. Acele vibratii care intra in contact cu mediul in care se raspandesc, fara sa-l afecteze in vreun fel. In acest caz, mediul de difuzare al undelor se opresc cu precadere la tesutul adipos care este format din celulele grase.

Daca nu stiai pana acum, viteza ultrasunetelor poate fi de folos in mai multe situatii. Printre ele, amintim despre degradarea acelor celule grase. Pe de alta parte, tehnologia care emite aceste microvibratii poate ajuta in reducerea vergeturilor, remodelarea zonelor tratate si eliminarea celulitei.

In medicina estetica, frecventa si energia folosita este de 40 KHz. In ceea ce priveste vergeturile, si acestea pot fi tratate tot cu ajutorul unei tehnologii prin ultrasunete.

Informatii pe care nu le aflii oriunde despre ultrasunete

Ultrasunetele de la Fysiogand actioneaza din exterior si reprezinta o metoda ce nu implica durere. De altfel, aceasta metoda are o profunzime in actiunea executata de pana la 6 sau chiar mai multi centimetri.

Cu toate acestea, nu trebuie sa va faceti griji. Intensitatea si efectul ultrasunetelor nu prezinta niciun fel de pericol pentru oasele si articulatiile dumneavoastra. Din contra, pentru a spori randamentul lor, zona unde se actioneaza trebuie sa fie bine hidratata. In functie de cazurile particulare, pielea fie va fi unsa cu ulei, fie injectata cu un ser fiziologic.

Terapie prin ultrasunete cu efect de intinerire oferite de Fysiogand

In cazul ingrijirii tenului, ultrasunetele pot sa combata ridurile si sa ofere fermitate expresiei faciale. Totodata, aceasta procedura poate reduce ori chiar elimina cosurile. De altfel, curata pielea de la interior spre exterior si ajuta la imbunatatirea elasticitatii acesteia.

Deci ce parere ti-ai facut? In caz ca esti incantat, medicii specialisti de la Fysiogand te asteapta. Vino cat mai repede la sediul din Soseaua Iancului Nr. 21, in bloc 106 la parter pentru a stabili o programare.

Be the first to comment on "Tu ce parere ai? Crezi ca poti slabi prin terapie cu ultrasunete?"

Leave a comment