Tu ce parere ai despre metoda de radiofrecventa?

radiofrecventa
radiofrecventa

Tot ce trebuie sa stii in prima faza este faptul ca aceasta radiofrecventa nu presupune niciun tip de durere indiferent de zona in care este aplicata sau de instensitate.

Aplicatorul aparatului de radiofrecventa emite o anumita caldura dar aceasta este perfect tolerabila de catre corpul uman  pe tot parcursul sedintei de tratament. Prin urmare, aceasta metoda este o metoda care nu necesita interventie chirurgicala si se face fara anestezie, fiind perfect non invaziva.

radiofrecventa

Pe tot timpul tratamentul dumneavoastra nu veti simti niciun disconfort si un alt aspect important este faptul ca nici dupa terminarea acestuia nu veti suferi reactii adverse. Aceasta metoda de radiofrecventa este complet sigura.

Cu siguranta va veti bucura de foarte multe avantaje dupa terminarea procedurii precum liftingul pielii.

Inainte de tratamentul cu radiofrecventa trebuie sa te pregatesti corespunzator

Daca nu stii in ce consta aceasta pregatire, citeste in continuare. Centrele de remodelare corporala atat din Bucuresti, cat si din toata Romania recomanda sa adoptati un stil de viata sanatos si activ, bogat intr-o alimentatie echilibrata.

Activitatile fizice vor ajuta considerabil la rezultatele obtinute dupa radiofrecventa, accelerandu-le.

Corpul dumneavoastra trebuie ajutat sa produca o cantitate sufiecienta de colagen. Cum puteti sa faceti acest lucru? Mergeti mai mult pe jso si, daca aveti posibilitatea, prezentati-va si la cateva sedinte de aerobic. De asemenea, se recomada sa beti minim 2 litri de apa pe zi pentru a va mentine hidratat intregul organism.

Ce contra indicatii presupune aceasta procedura? Exista reactii adverse grave?

Orice procedura de remodelare corporala presupune cateva contra indicatii. Prin urmare, daca suferiti de o boala mai grava nu este indicat absolut deloc sa faceti sedinte de radio frecventa. Este necesar ca inainte de sedintele de radiofrecventa sa cereti sfatul unui medic specialist.

In continuarea articolului va vom atasa o lista cu cateva afectiuni care va impiedica sa recurgeti la aceasta metoda de remodelare corporala. Va rugam sa acordati foarte mare atentie acestor aspecte si sa nu inrautatiti situatia actuala a starii dumneavoasta de sanatate.

Prin urmare, daca suferiti de boli cardiace sau aveti un implant cardioverter nu este recomandat sa faceti sedinte de radiofrecventa. De asemena, nici persoanele care sufera de urmatoarele afectiuni nu se pot prezenta la aceasta tehnica de remodelare corporala:

  • Forme de cancer depistate in ultimi 5 ani;
  • Interventii chirurgicale recente pe suprafata pe care doriti sa o tratati;
  • Persoane gravide sau care alapteaza;
  • Epilepsie;
  • Infectii ale pielii, leziuni deschise, eczeme sau herpes;
  • Proteze sau placi metalice implantate in zona ce urmeaza a fi tratata.

Be the first to comment on "Tu ce parere ai despre metoda de radiofrecventa?"

Leave a comment