Ultrasunete | O terapie cu beneficii cunoscute la nivelul organismului

ultrasunete
ultrasunete

Poti slabi cu ultrasunete

Ai incercat pana acum totul pentru a slabi si a scapa de celulita si nu a fost pe masura asteptarilor tale? Avem solutia pentru tine! Luati o crema anticelulitica urmata de o sedinta de ultrasunete.

De ce? Deoarece aceasta procedura accelereaza absorbtia substantelor esentiale din crema anticelulitica, pielea ta va fi instantaneu neteda.

De asemenea, daca va prezentati regulat la salon pentru aceste sedinte de ultrasunete, va veti bucura de rezultate garantate pe termen lung.

In plus, pe langa tehnicile de modelare corporala prin ultrasunete, acestea sunt utilizate si in domeniul medical, adica in fizioterapie si kinetoterapie. Terapia cu ultrasunete este potrivita pentru femeile cu tesut gras neplacut in zone precum abdomen, fese, coapse sau brate.

Ce efecte are acest tratament

Terapia de ultrasunete este minunata in aceste cazuri!

In cazul durerilor musculare, acestea sunt cauzate si de tensiunea suplimentara constanta in muschiul scheletic, care este tinut sub presiune, si in care exista o serie de contracturi involuntare (spastice) persistente care provoaca durere.
ultrasunete
Poate exista o corelatie intre tratamentele medicamentoase (cum ar fi relaxantele musculare sau antispastice), ceea ce inseamna de fapt acelasi efect, dar actionand asupra componentei biochimice, in timp ce aceste ultrasunete sunt componenta biofizica, corelatia dintre cele doua: vointa biochimica si biofizica Asigurand mai mult efectele eficiente sunt chiar mai scurte ca durata decat fiecare in parte.

Efect de recuperare osoasa

Fracturi sau alte tulburari osoase si articulare, cum ar fi sinovita, tendinita osoasa. In ceea ce priveste tesutul osos, acesta are un raspuns specific la aceste ultrasunete, deoarece la doze mici de ultrasunete formeaza o serie de modelare a celulelor osoase tinere numite osteofite, un raspuns care exacerbeaza incalzirea oaselor.

Cum functioneaza terapia cu ultrasunete?

Aceste ultrasunte sunt generate de efectul piezoelectric, care provine din vibratiile cristalului din interiorul capului de proba cu ultrasunete. Ultrasunetele patrund in piele in tesut, provocand mici vibratii localizate, in special in tesutul care contine colagen.

Vibratia constanta are un efect termic profund, dar pacientul nu simte aceasta caldura. Efectele termice pot imbunatati extensibilitatea ligamentelor, tendoanelor si capsulelor articulare. In cazurile in care efectele termice nu sunt necesare, cum ar fi leziunile recente care implica procese inflamatorii acute, ultrasunetele pot fi eliberate mai degraba intr-un mod pulsatil decat continuu.

Vino la Fysiogand si pune organismul si aspectul corpului tau pe primul loc!

Be the first to comment on "Ultrasunete | O terapie cu beneficii cunoscute la nivelul organismului"

Leave a comment