Un investitor de 37 de ani din București este primul câștigător al concursului ‘CONDUS DE RANDAMENT’

— Ionel Popescu, 37 de ani, este câștigătorul primului concurs de tranzacționare din mediul real organizat de BVB
—Investitorul a obținut un randament de peste 30% și marele premiu: un SUV Dacia Duster, cu asigurare completă pe un an
—Primii zece concurenți au avut randamente de peste 15%; aproape 50 de concurenți au obținut randamente de două cifre
—Cel mai tânăr concurent are 25 de ani, iar cel mai în vârstă 83 de aniBursa de Valori București (BVB) a premiat concurenții care au obținut cele mai mari randamente la finalul competiției ‘Condus de randament’, primul concurs de tranzacționare din mediul real organizat de BVB, în cadrul unei Gale. Câștigătorul primei ediții este Ionel Popescu, 37 de ani, din București, care în patru luni de tranzacționare a obținut un randament de 30,34%.

‘Am căutat mereu să cresc economiile familiei. Am considerat că investițiile la bursă mi se potrivesc. Am participat în acest concurs ca urmare a mesajului transmis de BVB și a întregii promovări (n.red. a competiției),’ a spus la Gala de decernare a premiilor Ionel Popescu, care lucrează de peste 10 ani în domeniul managementului de proiect. ‘Am devenit investitor în anul 2013 și am participat la mai multe evenimente de educație financiară organizate de BVB și BCR (n.red. brokerul prin care acesta tranzacționează),’ a adăugat câștigătorul. Pentru acest concurs, el a studiat site-urile firmelor listate la bursă, rapoartele oficiale, a urmărit informațiile din media și din mediul fiscal, dar și inițiativele strategice de preluare sau retragere de pe o piață.


‘Am acceptat provocarea obținerii celui mai mare randament motivat de competiție. Am avut încredere în deciziile mele de investiții, chiar daca în primele 3 luni și o săptămâna de concurs nu am contat în clasament. Am făcut mai multe tranzacții generatoare de profit cumpărând chiar și atunci când acțiunile în care eu credeam au scăzut cu mai mult de 2 puncte procentuale față de prețul la care am cumpărat inițial’, a comentat Popescu.

‘Aș vrea să-l felicit pe câștigător pentru randamentul obținut în patru luni. Evident, felicitările merg către toți participanții din acest concurs. Ei sunt dovada că atunci când te implici poți obține rezultate remarcabile. Sperăm ca prima ediție < > să-i inspire pe actualii și viitorii participanți la piața de capital. Pe noi clar ne-a inspirat și, ținând cont de solicitările primite, ne dorim să lansăm, în acest an, cea de-a doua ediție,’ a anunțat Ludwik Sobolewski, CEO al BVB.

Pentru mai multe informatii: Daniela Serban, Director IR&PR, +40.742.242.662, comunicare@bvb.ro

Be the first to comment on "Un investitor de 37 de ani din București este primul câștigător al concursului ‘CONDUS DE RANDAMENT’"

Leave a comment