Un om de afaceri a dezvăluit scenariul în care Putin va părăsi ţara: „Elicopterul este pregătit”

Un om de afaceri rus a oferit, pe o reţea de socializare, câteva informaţii interesante despre preşedintele rus Vladimir Putin. Potrivit lui Yevgeny Chichvarkin, liderul de la Kremlin este pregătit să părăsească imediat Moscova şi ţara dacă pe străzile capitalei ies ăentru a protesta împotriva regimului sute de mii de oameni.Potrivit lui Chichvarkin, „elicpterul este pregătit la Kremlin”, care este reşedinţa preşedintelui rus, în orice moment.

Fondatorul retailerului de servicii şi produse de telefonie mobilă Yevroset, lider pe piaţa din Rusia, spune că ruşii au suferit în tăcere de ani de zile şi că proteste masive nu sunt excluse în viitor. Popularitatea lui Putin se află la un minim istoric în acest moment, din cauza problemelor economice cu care se confruntă ţara. 

Chichvarkin a fugit din Rusia în urmă cu 10 ani, după ce a fost acuzat că a importat ilegal telefoane în valoare de 100 de milioane de dolari. Potrivit antreprenorului, aflat acum în Londra, Rusia este în acest moment „un teritoriu ocupat” de regimul condus de Vladimir Putin.

Be the first to comment on "Un om de afaceri a dezvăluit scenariul în care Putin va părăsi ţara: „Elicopterul este pregătit”"

Leave a comment