Un polițist din Alba și-ar fi agresat sexual băiatul în vârstă de 5 ani, făcând să pară că agresiunile sunt un joc

Caz șocant în județul Alba. Un agent de poliție angajat la serviciul de pașapoarte din Alba Iulia a fost arestat preventiv după ce, spun procurorii, și-ar fi agresat copilul în vârstă de 5 ani.

Faptele s-ar fi petrecut anul trecut, în mod repetat, iar bărbatul și-ar fi ademenit băiatul într-un așa-zis joc de evadare prin care își supunea copilul la orori greu de descris în cuvinte.

Potrivit procurorilor, faptele s-ar fi petrecut în casa familiei și ar fi avut un scenariu conceput astfel ca agresiunile să pară un joc pentru cel mic. Tatăl se închidea alături de copil, sub pretextul că joacă un joc intitulat „Închisoarea”. Mai mult, individul i-ar fi arătat mai multe poze pornografice copilului, după care îl viola într-o cameră mai ferită din casa.

Elena Firu, DGASPC Alba: „Poliția municipiului Alba Iulia a solicitat prezența unui reprezentant DGASPC Alba la audierea minorului. Psihologul prezenta la audiere a informat-o pe mama minorului cu privire la serviciile de care poate beneficia acesta”.

Bărbatul era angajat de mai mulți la Serviciul de Pașapoarte din Alba Iulia, iar superiorii lui nu au bănuit absolut nimic despre aceste fapte.

Vlad Domșa, purtător de cuvânt Prefectura Alba: „Este angajat al serviciului de pașapoarte Alba, infracțiunea la care se face referire nu are legătură cu exercitarea atribuțiilor de serviciu și conform Codului Muncii contractul individual de muncă se suspendă când persoana este arestată”.

Minorul a fost audiat în prezența unui psiholog, iar individul a fost arestat pentru 30 de zile și este cercetat pentru viol.

Be the first to comment on "Un polițist din Alba și-ar fi agresat sexual băiatul în vârstă de 5 ani, făcând să pară că agresiunile sunt un joc"

Leave a comment