Unde gasesti retete raw vegan usor de preparat?

De foarte multe ori, alimentatia raw vegan naste foarte multe controverse intre pasionati si intre oamenii care cauta retete raw vegan si care vor sa gateasca raw vegan pentru a putea sa manance extrem de sanatos chiar la ei acasa.

retete raw vegan 2

Pentru multa lume, conceptul raw vegan este inteles destul de gresit. Majoritatea lumii considera ca retetele raw vegan si nu vor fi niciodata 100% mancare nepreparata chimic. Majoritatea lumii crede ca mancarea raw vegan nu este nepreparata chimic si ca mancarea raw vegan inseamna doar mancare de cruditati.

De cele mai multe ori, trebuie sa existe cruditati proaspete in proportie de 50-70%, iar restul reprezinta mancare traditional gatatia, vegetariana sau chiar raw vegan.

Cei care preferea mancarea raw vegan stiu ca exista foarte multe retete raw vegan la RawCoco care sunt destul de usor de facut acasa, insa majoritatea se intreaba: “cat de multa mancare raw vegan ar cam trebui sa consum?” Raspunsul la aceasta intrebare nu exista. Fiecare ar trebui sa consume atata mancare raw vegan cat sa se simta bine in pielea lor. Bucataria raw vegan foloseste foarte multe ingrediente de origina vegetala, ingrediente combinate corect din punct de vedere nutritional. Exista foarte multe retete raw vegan aici din vlastari, legume, fructe, alge marine si extre de multe alte cruditati.

Majoritatea lumii nu stie, dar denumirea de “raw vegan” vine de la faptul ca mancarea gatita va fi gatita fara foc, iar printre alimentele regasite in retetele raw vegan existente sunt:

  • Legumele – intr-o varietate foarte larga si foarte multe frunzoase folosite in salate si in sucuri.
  • Germeni si vlastari – aceste seminte sunt de 30 de ori mai bogate nutritional decat plantele mature.
  • Seminte si nuci – contin proteine si acizi grasi esentiali.
  • Fructe in stare naturala – nu in procent foarte mare
  • Supraalimente – alge marine, o sursa complexa de minerale din lume.

Pe Rawcoco.ro veti gasi extrem de multe retete raw vegan, retete de sucuri raw vegan, retete de smoothie-uri raw vegan, retete de deserturi si foarte alte multe retete.

RawCoco este spatiul in care cumparaturile, produsele alimentare si sanatatea se intalnesc cu scopul de a face ca fiecare alegere sa conteze pentru sanatate.

Despre RawCOCO

RawCoco este prima cofetarie-ceainarie raw vegan din Romania. RawCoco a fost lansat in martie 2015 si a fost conceput initial ca prima cofetarie-ceainarie raw vegan din Romania, iar in fiecare zi de comunicare cu oamenii a adus acestui proiect obiective si directii noi.

Anca Alungulesei, fondatoarea RawCoco, si-a propus odata cu inceperea acestui drum, sa incerce sa schimbe in bine obiceiurile alimentare ale romanilor, sa contribuie prin sfat, reteta sau preparat la introducerea in alimentatia zilnica a unui suc natural sau la inlocuirea unui desert traditional cu unul sanatos. „Hrana inteligenta” sau portii de „sanatate la pahar” sau de „sanatate la farfurie”, cum obisnuieste Anca sa-si numeasca preparatele, sunt la indemana oricui din Romania atat ca informatie si beneficii, cat si concret, ca produs de consum, la RawCoco

 

Be the first to comment on "Unde gasesti retete raw vegan usor de preparat?"

Leave a comment