Universități în top 100 mondial și informații despre bursele alocate studenților români la RIUF-The Romanian International University Fair

În mai puțin de 2 săpămâni, pe 1 și 2 octombrie, la Sala Palatului din București, va avea loc cea de-a 19 a ediție a celui mai mare târg internațional de universități din Europa de Sud Est. Peste 90 de universități, dintre care 20 aflate în top 100 mondial, informații despre bursele și sursele de finanțare puse la dispoziție de acestea și peste 6.000 de programe de studiu din care pot alege îi așteaptă pe cei care vor participa la RIUF—The Romanian International University Fair.

Peste 20 de universități aflate în top 100 mondial și alte peste 10 universități aflate pentru prima dată la un eveniment în România participă la RIUF
Peste 90 de universități și instituții de învățământ din Europa, America și Australia vin să ofere vizitatorilor târgului informații valoroase despre peste programe de studiu la nivel licență, masterat și doctorat, dar și despre bursele și sursele de finanțare la care pot avea acces tinerii români care aleg să învețe mai departe în România sau în străinătate.

Printre universitățile de top prezente la RIUF se numără și:

—Imperial College London, aflată pe locul 8 mondial și în top 3 universități din Marea Britanie
—University of Amsterdam — Economics & Business, cea mai bună universitate din Olanda, ocupă locul 57 la nivel mondial
—University of Bristol este în top 5 universități din Marea Britanie și pe locul 41 în lume
—University of Utrecht — a doua universitate din Olanda și a 60 a la nivel mondial


Informații despre fonduri de burse în valoare totală de 3.000.000 euro


Pe parcursul celor două zile de târg, participanții pot afla informații practice și de actualitate despre programele de studiu oferite, sursele de finanțare și bursele la care au acces. La ediția din această toamnă, vizitatorii pot afla mai multe detalii și despre:

—Fond de burse de 1.500.000? de la DAAD pentru licență, master și doctorat;
—Burse de la Coventry University doar pentru studenții români;
—Burse de până la Ł3.000 la University of Greenwich, University of Surrey și Swansea University pentru rezultate peste 9 la examentul de Bacalaureat;
—Burse între Ł1.000 ți Ł3.000 la Nottingham Trent University pentru studenții români
RIUF YouForum—despre educație și orientare în carieră alături persoanele din echipele unor branduri precum UNTOLD, Cec Bank, Deko Café, Femei pe Mătăsari.

Pe lângă gama variată de universități prezente, la RIUF vizitatorii pot participa și la prima conferință dedicată dezvoltării personale și orientării în carieră a tinerilor de liceu și a studenților. Printr-o structură dinamică, care conține ateliere practice, sesiuni de discuții și peste 25 de prezentări ale programelor de studii oferite de o parte dintre universitățile și instituțiile de învățământ prezente la RIUF, conferința RIUF YouForum a fost creată pentru a oferi suport celor care încă nu și-au găsit vocația sau care încă nu știu ce program de studiu să aleagă.

Sebastian Olar (Former Creative Director UNTOLD), Vlad Craioveanu (IMPACT HUB), Iulian Văcărean (Femei pe Mătăsari), Andrei Stamatian (Prim Vicepreședinte CEC Bank), Sorin Psatta și Marta Popescu (fotograf) sunt doar o parte dintre cei peste 45 de invitați pe care îi vei cunoaște la RIUF YouForum.

Află tot ce trebuie să știi despre studiile în străinătate. Intră pe www.riuf.ro, înscrie-te și vino la Sala Palatului, pe 1 și 2 octombrie 2015. Înregistrarea pe site își permite accesul pe toată durata târgului, inclusiv la RIUF YouForum, iar după eveniment vei primi o ofertă personalizată de studii în funcție de țările și domeniile tale de interes.
Iar dacă începutul lui octombrie nu te prinde în București, atunci poți participa pe 4 octombrie la RIUF Iași sau pe 6 octombrie la ediția RIUF din Timișoara.

Despre Grupul EDUCATIVA


EDUCATIVA este un grup de organizații non-guvernamentale și companii ce dezvoltă produse și servicii educaționale care ajută tinerii români în identificarea și fructificarea oportunităților de dezvoltare personală. Printre programele EDUCATIVA se numără serviciile de consiliere educațională EDMUNDO, UNIVERSALIO și EDMERICA, serviciul de recrutare Reviro și platforma centralizată de înscriere la universități din România, AdmitereOnline.ro.

Persoană de contact
Ruxandra ZAHARIA
Marketing & PR Manager EDUCATIVA
ruxandra.zaharia@educativa.ro
0746 575 945

Be the first to comment on "Universități în top 100 mondial și informații despre bursele alocate studenților români la RIUF-The Romanian International University Fair"

Leave a comment