Vata minerala este materialul de top pentru izolari

vata minerala
vata minerala

Alege si tu vata minerala

Vata minerala sau vata de sticla este in prezent cel mai utilizat produs dintre materialele de izolare termica si este bine cunoscuta in intreaga lume pentru calitatea sa extraordinara.

Este un material care realizeaza o izolatie dubla: izolare fonica si termica si poate economisi o multime de costuri in timpul utilizarii.
vata minerala
Vata minerala este un material poros care contine substante care ajuta la inhibarea transferului de caldura. Acest lucru aduce o calitate a vietii mai mare utilizatorilor si imbunatateste protectia cladirilor rezidentiale.

Avantaje cunoscute

In primul rand, vata minerala este unul dintre cele mai utilizate materiale in domeniul izolatiei termice. Pe langa izolatia termica, contribuie si la izolarea fonica, reducand astfel costul utilizarii proiectului pe tot parcursul ciclului sau de viata.

Este compus din materiale poroase, care la randul lor sunt compuse din substante care ajuta la prevenirea transferului de caldura.

Vata minerala este un produs care se remarca printr-o serie de caracteristici pe care alte materiale de constructie nu le au.

Puncte forte

Stabilitate dimensionala – pentru a fi mai precis, materialul isi va pastra dimensiunea initiala in timp, suprafata nu va fi deformata sau modificata si nu va provoca distanta dintre placi, rezultand o eficienta scazuta a izolatiei;

Performanta excelenta de izolare termica si fonica – componentele sale ii permit sa izoleze bine suprafata instalata pe ea, ceea ce depaseste posibilitatile altor materiale similare de pe piata;

Este un material ignifug numai pentru materiale care nu au voie sa ia foc, sa aduca foc sau sa extinda focul;

Nu absoarbe apa, asa ca, daca intra in contact cu apa, va reveni la o stare uscata intr-un timp scurt.

Daca esti interesat de oferte accesibile pentru materiale de constructii te asteptam pe site-ul de materiale de calitate Mesteru Manole. Pe langa materialele izolatoare, gasesti o gama vasta de alte materiale calitative si durabile. Verifica acum pe site!

Be the first to comment on "Vata minerala este materialul de top pentru izolari"

Leave a comment