Video marketing – o unelta de promovare revolutionara

Stii cand ai nevoie de video marketing ? Atunci cand te simti pregatit sa faci pasul cel mare, cand vrei sa ai niste rezultate uluitoare. Video marketingul face diferenta dintre o afacere decenta, aflata pe linia de plutire si una care se indreapta cu viteza spre cel mai inalt varf al succesului.

Video Marketing

Video Marketing

Stii cand ai nevoie de video marketing? Atunci cand te simti pregatit sa faci pasul cel mare, cand vrei sa ai niste rezultate uluitoare. Video marketingul face diferenta dintre o afacere decenta, aflata pe linia de plutire si una care se indreapta cu viteza spre cel mai inalt varf al succesului.

Exista mai multe categorii de antreprenori: cei care vor sa faca lucrurile incet si bine si cei care stiu ca lucrurile se pot pune in miscare si rapid si bine. Video marketing-ul este o cale sigura si rapida spre un numar mare de clienti si nise vanzari incredibile.

Cu toate acestea, trebuie sa stii cum sa faci fata succesului, cum sa-l gestionezi si cum sa-l sporesti. Video marketingul reprezinta motorul, insa tu, ca si antreprenor, esti combustibilul businessului. Afacerea ta va deveni virala pe internet, te vei pricopsi cu un numar mare de fani si clienti, iar tu va trebui nu doar sa faci fata, ci chiar sa depasesti asteptarile consumatorului tau.

Stii vorba aceea: da-i Cezarului ce-i al Cezarului. Odata captata atentia potentialului client, trebuie sa stii ce sa faci cu ea. Trebuie sa-l faci sa cumpere si esti dator sa-l multumesti pe termen lung. Nu este de ajuns sa cumpere o singura data, n-ar trebui sa te intereseze profitul actual, ci ideal ar fi sa-l determini sa-ti iubeasca produsele si/sau serviciile pe termen lung. Pentru ca profitul pe termen lung conteaza, nu cativa lei in plus in prezent.

Nu cifrele sunt importante, ci reactiile oamenilor pe termen lung. Trebuie sa-i fidelizezi. Video marketing-ul, printre altele, te ajuta sa-ti fidelizezi clientii.

Campaniile de video marketing se impart in 3 categorii: cele care genereaza impact (fani si clienti), cele care genereaza vanzari si campaniile educationale (pentru webinarii).

Pe scurt, video marketingul este cel mai eficient instrument de promovare. Daca alegi firma de marketing si publicitate online corecta, succesul este aproape garantat. Nu te uita la bani, cantareste lucrurile dupa creativitate si originalitate, nu dupa pret. Cu cat un clip este mai creativ si mai ingenios, cu atat rata de succes este mai mare.

Se merita sa faci video marketing! De exemplu, un newsletter cu subiectul VIDEO are o rata de deschidere cu cel putin 10% mai mare. Asadar, video marketingul te ajuta sa ajungi la publicul tau tinta, sa atragi fani si clienti, ai ocazia de a face marketing educational si generezi si emotie.

In plus, clipurile video te conecteaza extrem de rapid cu clientii de care esti interesat, notorietatea brandului creste, targetarea se realizeaza mult mai eficient, rezultatele campaniei sunt rapide, rata de conversie creste, iar increderea clientilor este consolidata.

Clipurile video pot fi publicate peste tot: pe site-uri si bloguri, pe retelele de socializare si bineinteles, pe youtube. Acesta se vor distribui de la sine, insa pot fi realizate si adevarate si utile campanii de sponsorizare pe Google, Facebook si chiar LinkedIn, o retea profesionala de mare folos pentru oamenii de afaceri.

Prin video marketing informatia-cheie se raspandeste cu viteza vantului.

Be the first to comment on "Video marketing – o unelta de promovare revolutionara"

Leave a comment