Vopsea lavabila pentru spatii personalizate cu stil – Performanta garantata de produsele Color Magic

Locuinta reprezinta un spatiu personal care trebuie amenajat in functie de preferintele proprii, ceea ce inseamna ca deciziile trebuie sa va apartina in totalitate. Color Magic va da o mana de ajutor si va ajuta la finisarea peretilor interiori sau exteriori ai locuintei cu vopsea lavabila de inalta calitate, fabricata de catre marele producator Sikkens.
Daca simtiti ca nu reusiti sa obtineti rezultatele dorite, nu evitati sa cereti sfatul unor specialisti. Produsele sunt destinate pentru orice incapere din cadrul locuintei, cat si peretilor exteriori supusi factorilor de mediu.

Ce fel de vopsea lavabila puteti comanda de la Color Magic?


Oferta de vopsea lavabila este generoasa, astfel ca puteti opta pentru unul dintre produsele comercializate de catre Color Magic:
Sikkens Alphatex IQ — Produs ce poate fi aplicat atat pe suprafete exterioare cat si interioare. Compozitia sa are la baza rasini acrilice  in dispersie care patrund cu usurinta in profunzimea suprafetei cu care vine in contact;
Sikkens Alpha Coat — Acest produs este pe baza de apa si contine bioxid natural de siliciu. Poate fi aplicat cu usurinta pe suprafete exterioare precum tencuiala, beton, BCA sau zidarie;
Sikkens Alphacryl Plafond — Produs destinat interiorului, special creat pentru finisarea tavanelor si peretilor din rigips si tencuielilor. Vopseaua este diluabila cu apa, are putere mare de acoperire  si prezinta  permeabilitate la vaporii de apa.

Cantitatea ideala de vopsea lavabila pentru lucrarile de redecorare a locuintei recomandata de specialistii Color Magic


Pentru a nu cumpara mai multa vopsea lavabila decat este necesar, exista cateva reguli pe care le puteti aplica.

Mai exact, trebuie sa inmultiti latimea fiecarui perete cu inaltimea acestuia si astfel obtineti suprafata ce necesita acoperire cu vopsea in metri patrati.

Urmatorul pas consta in verificarea etichetei produsului pe care intetionati sa-l folositi, intrucat aceasta contine ce suprafata acopera continutul respectiv.

Este mai bine sa achizitionati mai multa vopsea decat aveti nevoie, deoarece suprafata poate sa absoarba o cantitate mai mare decat cea prevazuta.

Vopsea lavabila Sikkens — Caracteristici generale

Vopseaua lavabila Sikkens se deosebeste de alte produse similare printr-o serie de caracteristici, precum:
—Rezistenta sporita la spalare;
—Aplicare usoara cu orice fel de ustensila (trafalete, pistol de vopsit, bureti, pensule etc.);
—Aplicare pe mai multe tipuri de suprafete (tencuiala, beton, gips-carton, zidarie);
—Timp rapid de uscare;
—Putere superioara de acoperire;
—Gama cromatica variata (puteti alege dintre zeci de nuante);

Alege vopsea lavabila de la Color Magic pentru amenajarea locuintei — Solutii profesionale accesibile


Singurul dezavantaj al vopselei lavabile este acela de a nu suporta aplicarea peste alte tipuri de finisaje cu var, huma sau vopsea.

Odata pregatita corespunzator suprafata care urmeaza a fi decorata, aceasta vopsea lavabila oferita de Color Magic poate fi aplicata cu usurinta  si ofera un aspect estetic placut.

Consumul de vopsea variaza in functie de suprafata ce urmeaza a fi acoperita, insa puterea de acoperire este mare, ceea ce va ajuta sa faceti economii.

Pentru mai multe informatii despre vopsea lavabila si alte produse similare, accesati website-ul www.colormagic.ro

Contact
BUCURESTI — Str. Cartierului, nr. 16, Chitila, Ilfov
Telefon: 0724 336 280
E-mail: office@colormagic.ro

BRASOV — Str. Fdt. Harmanului nr. 2 , complex Duplex2 Brasov
Telefon: 0734 736 842
E-mail: brasov@colormagic.ro

Be the first to comment on "Vopsea lavabila pentru spatii personalizate cu stil – Performanta garantata de produsele Color Magic"

Leave a comment